Zing Nederlands met me

Zing Nederlands met me is een gezellige activiteit vol muziek. Hier zingen we makkelijke Nederlandse liedjes. De tekst van de liedjes wordt vaak herhaald. Zo leer je snel nieuwe woorden.

Iedereen is welkom om mee te doen: mensen die nieuwe Nederlandse woorden willen leren en mensen die gewoon lekker mee willen zingen.

De volgende edities

  • Zing Nederlands met me

    Er mag uit volle borst gezongen worden in de Bibliotheek! Tijdens 'Zing Nederlands met me' leer je nieuwe Nederlandse woorden door te zingen. Nederlandssprekenden die gezellig mee willen zingen zijn ook...

    Van 13:00 tot 14:30

    De Cultuurfabriek

    di 17 dec

Liedjes uit vorige edities:

Herman van Veen - Opzij

Rita Corita - Koffie

Zing Nederlands met me wordt mede mogelijk gemaakt door:

VSBfonds

VSBFonds

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken.

Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar.

Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

VeenendaalFonds

VeenendaalFonds

Het VeenendaalFonds neemt een neutrale en zelfstandige positie in om haar rol van ondersteuner van de samenleving optimaal te kunnen vervullen. Het Fonds zal daarom partijen binden en verbinden.

Daarbij past het ondersteunen van projecten op het gebied van maatschappelijk participatie, de zorgzame samenleving en welzijn nieuwe stijl en daarbij door het verkrijgen en beschikbaar stellen van gelden dit proces aanjagen. De uitvoeringsactiviteiten, naast verantwoording en regie liggen dan bij de ondersteunde organisaties.