Nieuwsbrief in je mailbox

Ben je lid van de bibliotheek? Dan ontvang je standaard onze algemene nieuwsbrief in je mailbox (tenzij je je hiervoor afmeldt). Aanmelden via deze pagina is dan niet nodig.

Wil je ook graag op de hoogte blijven van de workshops in het FabLab of van de activiteiten van het Taalhuis? Meld je dan hieronder aan.

Nieuwsbrief bibliotheek

Meld je aan voor de algemene nieuwsbrief van de bibliotheek via de aanmeldpagina. Je ontvangt ca. 5x per jaar mail.

Nieuwsbrief FabLab

Wil je geen workshop van het FabLab missen? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief van het FabLab.

Nieuwsbrief Taalhuis

Wil je graag de nieuwsbrief van het Taalhuis ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Petra Boelhouwer.

Aanwinstenmail

Via 'Mijn menu' kun je je opgeven voor aanwinstenmails in heel veel verschillende categorieën. Klik hiervoor op de groene knop 'Aanmelden'. Je ontvangt dan maandelijks een overzicht van de nieuwe materialen van jouw voorkeuren.

link naar mijn menu

In 'Mijn menu' kun je ook altijd de nieuwste aanwinstenlijst van een categorie bekijken. Klik hiervoor op de naam van de betreffende categorie.