Aanvragen bij een andere bibliotheek

U wilt graag een boek lezen dat Bibliotheek Veenendaal niet in haar collectie heeft? Dan kunt u het voor €4,- reserveren bij een andere bibliotheek.

Wanneer u zoekt in onze catalogus ziet u onderaan de pagina ‘andere systemen/catalogi’ met daaronder bibliotheek.nl. Wanneer u hier op klikt komt u in een andere catalogus en kunt u de betreffende titel via de oranje knop ‘aanvragen’ reserveren. Wanneer het ook niet in bibliotheek.nl te vinden is kunt u ’13 onder 1 knop’ proberen. U hebt wel uw pasnummer en wachtwoord nodig bij deze aanvraag. U krijgt een mail wanneer het boek voor u klaarligt bij de klantenservice. Het is ook altijd mogelijk om bij het inlichtingenbureau op de 2e verdieping een boek aan te vragen. De kosten voor een aanvraag uit een andere bibliotheek zijn € 4,00 per titel.