• Kunst lenen

    Zoekt u een origineel kunstwerk voor bij u thuis? Dan bent u bij Kunstuitleen Veenendaal aan het juiste adres! Hier kunt u tegen een aantrekkelijk tarief kunst lenen en experimenteren met hedendaagse kunstwerken in allerlei stijlen en technieken. Bij de servicebalie van De Cultuurfabriek kunt u zich inschrijven als kunstlener. Neemt u hiervoor wel een geldig legitimatiebewijs mee? Staat u eenmaal ingeschreven, dan kunt u ook direct een kunstwerk mee naar huis nemen.  

  • Kunst kopen

    Wilt u graag een kunstwerk kopen zodat u het nooit meer hoeft in te leveren? Dan kunt u bij de coördinator van de kunstuitleen vrijblijvend de prijs van het kunstwerk opvragen.

  • Kunst geven

    Bij de servicebalie van De Cultuurfabriek is het feestelijk verpakte cadeauabonnement van Kunstuitleen Veenendaal verkrijgbaar. Leuk om cadeau te doen als verjaardagscadeau, als huwelijkscadeau of als iemand een nieuw huis heeft gekocht. De ontvanger van het cadeau kan zich na legitimatie laten inschrijven als kunstlener en direct een kunstwerk mee naar huis nemen.  

Veel geleend