Stadswinkel Veenendaal

In Stadswinkel Veenendaal vind je mooie Veenendaalse producten en cadeautjes, informatie over Veenendaal, diverse VVV-giftcards en meer.

Openingstijden:
dinsdag t/m zaterdag                10.00-15.00 uur

Contact:
t (0318) 59 11 38 | Facebook | E-mail

Stadswandeling

Jaap Pilon, historicus en voormalig wethouder van Veenendaal, geeft bijzondere stadswandelingen door het centrum van Veenendaal. Hier leer je meer over de geschiedenis van onze mooie stad.

De rondleidingen vinden plaats op de eerste en derde zaterdag van de maand én op aanvraag. De rondleiding kost €10 p.p. (inclusief een mapje met historische informatie en koffie/thee + iets lekkers).

Meld je aan bij de balie van de Stadswinkel.

Veens schaapje

In de Stadswinkel vind je allerlei prachtige Veenendaalse producten, waaronder de iconische Veense schaapjes. Deze miniatuurversies van de grote schapen onder de Van Kreelpoort zijn exclusief te koop bij de Stadswinkel.

Fleur je huis op met een ram, ooi of lammetje!

Leen een rolstoel

In de Stadswinkel zijn er gratis rolstoelen te leen, voor iedereen die graag wil genieten van een dagje winkelen in Veenendaal, maar wat minder goed te been is.

Voor het lenen van een rolstoel heb je een geldig legitimatiebewijs nodig. Wil je zeker weten dat er een rolstoel beschikbaar is? Bel of mail dan om een rolstoel te reserveren.