Zomerlezen

De zomer is dé tijd om te lezen

Welk boek pak jij deze zomer? Kom in de maanden juni tot en met augustus tijdens Zomerlezen naar Bibliotheek Veenendaal. De zomer is de uitgelezen tijd van het jaar om eindelijk weer eens toe te komen aan het lezen van een boek. Lekkere lange zomerdagen – tijd voor jezelf, tijd voor een boek! We helpen je graag bij het kiezen van boeken voor aankomende zomer. Want een (zomer)boek is er voor iedereen!

Wist je dat? Van juni t/m augustus mag je als Bieblid 12 boeken en 8 tijdschriften lenen. Extra veel leesplezier dus in de zomer!

Vier de zomer in de Bieb!

Zin in een leuke zomer? Kom naar de Bieb voor allerlei creatieve en leuke activiteiten.

Bekijk het programma

Extra voordelig lenen in de zomer!

Met ons zomerabonnement kan je boeken, tijdschriften, luisterboeken en cd's uit onze collectie lenen. Je kan het zomerabonnement afsluiten in juli, augustus en september voor maar €15. Het abonnement is drie maanden geldig vanaf het moment dat je het afsluit.

Meteen gewoon Bieb of Kunstuitleen lid worden? Krijg dan in juli en augustus een gratis strandbal cadeau!

Boekverkoop in de zomervakantie

Zin in nieuw leesvoer voor in de zomervakantie? De hele maand juli kan je tijdens openingstijden je thuiscollectie uitbreiden met onze afgeschreven boeken en cd's. Het boekverkoop kraampje is vlak bij de ingang op de begane grond te vinden. Boeken en cd's kosten €0,50 per stuk.

Zomer-Lees-Challenge

Duik met lekker veel boeken de zomer in en beleef een zomervakantie vol avonturen! Doe jij mee met de Zomer-Lees-Challenge?