Zomerlezen

De zomer is dé tijd om te lezen

Welk boek pak jij deze zomer? Kom in de maanden juni tot en met augustus tijdens Zomerlezen naar Bibliotheek Veenendaal. De zomer is de uitgelezen tijd van het jaar om eindelijk weer eens toe te komen aan het lezen van een boek. Lekkere lange zomerdagen – tijd voor jezelf, tijd voor een boek! We helpen je graag bij het kiezen van boeken voor aankomende zomer. Want een (zomer)boek is er voor iedereen!

Wist je dat? Van juni t/m augustus mag je als Bieblid 12 boeken en 8 tijdschriften lenen. Extra veel leesplezier dus in de zomer!

Bekijk al onze aanwinsten!

Er zijn weer nieuwe boeken in de Bibliotheek. Wil je een nieuw boek lenen? Reserveer de titel via de website en wij zorgen dat het binnenkort voor je klaar staat!

Bekijk alle nieuwe boeken

Vier de zomer in de Bieb!

Zin in een leuke zomer? Kom naar de Bieb voor allerlei creatieve en leuke activiteiten.

Bekijk het zomerprogramma

Boekverkoop in de zomervakantie

Zin in nieuw leesvoer voor in de zomervakantie? Van 8 juli t/m 4 augustus kan je tijdens openingstijden je thuiscollectie uitbreiden met onze afgeschreven boeken. Het boekverkoop kraampje op de begane grond te vinden. Boeken kosten €0,50 per stuk.

Boekverkoop

Zomer-Lees-Challenge

Duik met lekker veel boeken de zomer in en beleef een zomervakantie vol avonturen! Doe jij mee met de Zomer-Lees-Challenge?

Zomer-Lees-Challenge

Extra voordelig lenen in de zomer!

De zomer is de beste tijd om lid te worden van de Bibliotheek. Nog niet zeker of je een jaar lang lid wil blijven? Voor €15 sluit je een proefabonnement voor drie maanden af. Hiermee kan je boeken en tijdschriften uit onze collectie lenen.
Let op: je hebt hiermee geen toegang tot de online Bibliotheek.

Sluit je in de maanden juli of augustus een jaarabonnement af bij de Bibliotheek / de Kunstuitleen, dan krijg je een totebag cadeau! Sluit jouw abonnement snel af bij de klantenservice want op = op!

Meer info en voorwaarden