Grand Café Blàài

Gevestigd in De Cultuurfabriek vind je Grand Café Blàài.
Ons belangrijkste doel is om jou blàài te maken. Dit doen wij met gezond, vers en lekker eten, plus een hoop gezelligheid.

Nieuw bij Blàài!

Een blàài kind = een blàài ouder. Daarom introduceren wij de KIDSBOX! In deze leuke box zit een lekkere lunch voor de kids, inclusief een broodje, 2 belegjes naar keuze, drinken, een verrassing, een kleurplaats en krijtjes. En alsof dat nog niet genoeg plezier is, kun je van de box ook nog eens een leuk memory spelletje maken. Dat allemaal voor maar €6,50.

Kom je spelen?

Ben jij ook zo'n spelletjesfanaat? Kom gezellig bij ons aan een tafeltje een leuk spelletje uit onze spelletjeskast spelen!

We hebben heel veel leuke nieuwe, maar ook oudere spelletjes. Voor jong en oud! Kom bijvoorbeeld regenwormen of dammen!🤩

Vacature medewerker horeca

Word jij helemaal blàài van werken in de horeca en ben je nog opzoek naar een baan? Dan is dit je geluksmoment! Wij zoeken voor Grand Café Blàài een horeca medewerker voor 4 uur op de zondag. Klik snel op onderstaande link om verder te lezen!

Vacature medewerker horeca

Welkom bij Blàài

Wij zijn er op maandag van 12.00 - 17.00 uur (Let op: t/m 29 augustus zijn we op maandag gesloten!) en op dinsdag tot met zaterdag van 10.00 – 17.00 uur om jou blàài te maken!  

Je vindt ons in De Cultuurfabriek op de begane grond. Volg die heerlijke geur maar, dan kom je er vanzelf.

Reserveren?
Wil je in de toekomst graag met een grotere groep komen? Dan zouden wij er heel blàài van worden als je van tevoren even reserveert.

Zie contactgegevens hieronder.  

Blàài van Veenendaal

Bij Blàài zijn we trots op Veenendaal. Hier komt het verleden, het heden en de toekomst samen. Geniet in De Cultuurfabriek van de passende entourage waarin het café zich bevindt. Sta eens stil bij onze wand vol met borduurwerkjes, gemaakt door de mensen van het breicafé.

Natuurlijk mag het echte Veense dialect niet ontbreken, want daar word je toch blàài van?! We vinden het leuk om onze woordenschat uit te breiden. Weet jij dus nog een woord in Veens dialect? Laat het ons weten!

Blàài van eten en drinken

Gezond, vers en lekker eten vinden wij belangrijk. Hier hebben we onze menukaart dan ook helemaal op ingericht! Kom voor een heerlijke broodje, soepje of salade of neem één van de lekkere vers gebakken taartjes.

Benieuwd wat we allemaal hebben?

Contact

Heb je vragen of wil je reserveren? Neem dan contact met ons op! 0318-582667 of grandcafeblaai@bibliotheekveenendaal.nl

Actuele richtlijnen

Lekker koken!