Grand Café Blàài


Gevestigd in De Cultuurfabriek vind je Grand Café Blàài.
Ons belangrijkste doel is om jou blàài te maken. Dit doen wij door middel van gezond, vers en lekker eten, plus een hoop gezelligheid.

Op dit moment is wegens de lockdown Blàài alleen geopend voor afhaal. Haal alle lekkernijen van Blàài to go en geniet er buiten of thuis van.
Let op: je mag dit helaas niet nuttigen in De Cultuurfabriek.

Een taartje van Blàài op de bank, een soepje of broodje van Blàài aan de eettafel, een kopje koffie van Blàài tijdens je wandeling en ga zo maar door. Neem een kijkje op de menukaart en kom langs!

Voor afhaal is geen QR-code nodig.

Blàài dat we open zijn

Wij zijn er van dinsdag tot met zaterdag van 10.00 – 17.00 uur om jou blàài te maken! Momenteel kun je alleen bij ons terecht voor afhaal!  

Je vindt ons in De Cultuurfabriek op de begane grond. Volg die heerlijke geur maar, dan kom je er vanzelf.

Reserveren?
Wil je in de toekomst graag met een grotere groep komen? Dan zouden wij er heel blàài van worden als je van tevoren even reserveert.

Zie contactgegevens hieronder.  

Blàài van Veenendaal

Bij Blàài zijn we trots op Veenendaal. Hier komt het verleden, het heden en de toekomst samen. Geniet in De Cultuurfabriek van de passende entourage waarin het café zich bevindt. Sta eens stil bij onze wand vol met borduurwerkjes, gemaakt door de mensen van het breicafé.

Natuurlijk mag het echte Veense dialect niet ontbreken, want daar word je toch blàài van?! We vinden het leuk om onze woordenschat uit te breiden. Weet jij dus nog een woord in Veens dialect? Laat het ons weten!

Blàài van lekker eten

Gezond, vers en lekker eten vinden wij belangrijk. Hier hebben we onze menukaart dan ook helemaal op ingericht! Kom voor een heerlijke broodje, soepje of salade of neem één van de lekkere vers gebakken taartjes.

Benieuwd wat we allemaal hebben?

Contact

Heb je vragen of wil je reserveren? Neem dan contact met ons op! 0318-582665 of grandcafeblaai@bibliotheekveenendaal.nl

Actuele richtlijnen

Tot we open zijn thuis wat lekkers maken?