Grand Café Blàài

Gevestigd in De Cultuurfabriek vind je Grand Café Blàài.
Ons belangrijkste doel is om jou blàài te maken. Dit doen wij met gezond, vers en lekker eten, plus een hoop gezelligheid.

Kom je bij ons spelen?

Ben jij ook zo'n spelletjesfanaat? Kom gezellig bij ons aan een tafeltje een leuk spelletje uit onze spelletjeskast spelen! 🤩

Meer informatie

Welkom bij Blàài

Wij zijn er op maandag van 12.00 - 17.00 uur en op dinsdag tot met zaterdag van 10.00 – 17.00 uur om jou blàài te maken!  

Je vindt ons in De Cultuurfabriek op de begane grond. Volg die heerlijke geur maar, dan kom je er vanzelf.

Reserveren?
Wil je in de toekomst graag met een grotere groep komen? Dan zouden wij er heel blàài van worden als je van tevoren even reserveert.

Zie contactgegevens hieronder.  

Blàài van Veenendaal

Bij Blàài zijn we trots op Veenendaal. Hier komt het verleden, het heden en de toekomst samen. Geniet in De Cultuurfabriek van de passende entourage waarin het café zich bevindt. Sta eens stil bij onze wand vol met borduurwerkjes, gemaakt door de mensen van het breicafé.

Natuurlijk mag het echte Veense dialect niet ontbreken, want daar word je toch blàài van?! We vinden het leuk om onze woordenschat uit te breiden. Weet jij dus nog een woord in Veens dialect? Laat het ons weten!

Blàài van eten en drinken

Gezond, vers en lekker eten vinden wij belangrijk. Hier hebben we onze menukaart dan ook helemaal op ingericht! Kom voor een heerlijke broodje, soepje of salade of neem één van de lekkere vers gebakken taartjes.

Benieuwd wat we allemaal hebben?

Contact

Heb je vragen of wil je reserveren? Neem dan contact met ons op! 0318-582667 of grandcafeblaai@bibliotheekveenendaal.nl

Actuele richtlijnen

Lekker koken!