Vacatures

Als Bibliotheek zijn we een levendige en innovatieve organisatie die veel waarde hecht aan samenwerking, kwaliteit en ondernemerschap. In De Cultuurfabriek stellen we kennis, contact en cultuur centraal.

We zijn vaak op zoek naar enthousiaste mensen die onze Bibliotheek en onze diensten kunnen versterken.

Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.


Vrijwilligersvacatures

Vrijwilliger begeleider Taalcafé

In het Taalcafé komen mensen bijeen die beter Nederlands willen spreken. Lijkt het jou leuk om het Taalcafé te begeleiden? Word dan vrijwilliger bij het Taalhuis! We zoeken een vrijwilliger die wekelijkse het Taalcafé op dinsdag van 13.30-15.00 uur wilt begeleiden.

Interesse? Neem contact met ons op via rs@bibliotheekveenendaal.nl.

Vrijwilliger gezocht bij de Stadswinkel!

De Stadswinkel in De Cultuurfabriek zoekt op korte termijn een: Vrijwilliger (baliemedewerker) voor minimaal 1 dagdeel per week. Als baliemedewerker help je de mensen die langskomen bij de Stadswinkel met bijvoorbeeld toeristische vragen of die een leuk streekproduct komen kopen. We zijn opzoek naar iemand die kennis heeft van Veenendaal en omgeving en bereid is op zaterdagen, zondagen en maandagmiddag te werken, voor minimaal 1 dagdeel per week. Ben jij of ken jij iemand die hiervoor geknipt is? Neem dan contact met ons op via cdk@bibliotheekveenen of bij de balie van de Stadswinkel.

Bekijk de vacature