Vacatures

Als Bibliotheek zijn we een levendige en innovatieve organisatie die veel waarde hecht aan samenwerking, kwaliteit en ondernemerschap. In De Cultuurfabriek stellen we kennis, contact en cultuur centraal.

We zijn vaak op zoek naar enthousiaste mensen die onze Bibliotheek en onze diensten kunnen versterken.


Vacatures


Vrijwilligersvacatures

Vrijwilliger leerbegeleider Oefenplein Taalhuis

Voor het nieuw in te richten Oefenplein van het Taalhuis zijn we opzoek naar vrijwilligers die aan de slag willen gaan als leerbegeleider. Heb jij twee uurtjes per week over en houd jij ervan om mensen te helpen? Neem contact met ons op via evl@bibliotheekveenendaal.nl en stuur alvast je motivatie en CV mee!

Taalmaatje gezocht!

Het Taalhuis is opzoek naar een nieuw taalmaatje voor minimaal 1,5 uur per week. Interesse? Neem dan contact  op met Petra Boelhouwer: pb@bibliotheekveenendaal.nl

Baliemedewerker VVV Stadswinkel

De Stadswinkel in De Cultuurfabriek zoekt op korte termijn een: Vrijwilliger (baliemedewerker) voor de zaterdagmiddag en eventueel een dagdeel door de week. Ben jij of ken jij iemand die hiervoor geknipt is? Neem dan contact met ons op via yvonne.pas@hotmail.com of bij de balie van de Stadswinkel.

FabLab-vrijwilliger

Versterk het FabLab, help kinderen én volwassenen met activiteiten en de open inloop, geef advies en bedien de machines.

Vrijwilliger digitale vaardigheden

Begeleid mensen bij het versterken van hun computer- en internetvaardigheden en werken met de digitale overheid.

Lees hieronder het interview met een van onze vrijwilligers van de online cursus Klik & Tik.