Taalcursus: Spaans 1 intensief (online)

2 maart 2021 | 12 lessen | dinsdagavond 19:00 - 21:00 uur

Kosten: €177 | online

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Heb jij geen of weinig kennis van het Spaans, maar wil je het wel snel gaan leren? Dan is er voor jou de cursus Spaans intensief voor beginners.

Wat ga je doen?
In deze cursus behandelen we dezelfde stof als in de reguliere beginnerscursus, maar in kortere tijd. Het tempo ligt daarom aanzienlijk hoger en vraagt van de cursist extra inzet, je moet rekening houden met extra tijd voor huiswerk. De docent gaat zoveel mogelijk uit van situaties die dagelijks voorkomen of zich in je vakantie kunnen voordoen. Daarbij is er ook aandacht voor eenvoudige conversatie.
Er wordt toegewerkt naar niveau A1 van het ERK (Europees Referentiekader), in de vervolgcursus (Spaans 2 of Spaans intensief 2) ga je hiermee verder.

Over de docent
Hola,

Mijn naam is Ruth Veltman Cevallos. Ik kom uit Ecuador en ik woon al 18 jaar in Nederland. Voordat ik naar Nederland kwam, heb ik 10 jaar in Brazilië gewoond waar ik mijn studie Pedagogie aan de Federale Universiteit van Alagoas heb gedaan.

In Brazilië heb ik als basisschool lerares gewerkt, maar ook als docent Spaans op de basisschool, middelbaar school en het taleninstituut.

In Nederland heb ik mijn inburgeringscursus gedaan en later ben ik begonnen als docent Spaans op de Volksuniversiteit in Wageningen waar ik al 16 jaar Spaanse les geef.

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 12 lessen op de dinsdagavond, van 19:00 tot 21:00 uur. De cursus vindt online plaats via Zoom. De lessen zullen weer fysiek plaatsvinden in De Cultuurfabriek zodra de richtlijnen van het RIVM hier ruimte voor geven. Het cursusgeld bedraagt €177.

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan.