Cursus: Mozaïeken

16 september 2021 | 3 lessen | donderdagavond | 19.00 - 21.30 uur

Kosten: € 76,00 (+ € 30,00 materiaalkosten)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wil jij ook van die mooie kunstwerken maken, zoals kunstenaar Gaudi dat deed? Met deze cursus heb jij na 3 weken een prachtig kunststuk voor in huis of in je tuin!

Wat ga je doen?

In deze cursus leer je een mozaïek stuk te maken met echte glasstukken, van ontwerp tot realisatie. Je begint met het maken van een ontwerp, van bijvoorbeeld vrolijke (voorjaars)bloemen. Daarna leer je hoe je moet glas knippen en hoe je deze met tegellijm op het ontwerp plakt. Allerlaatst leer je hoe je je kunstwerk moet voegen en polijsten.

Aan het einde van deze cursus heb jij dus een prachtig (waterbestendig) kunstwerk waarmee je bijvoorbeeld je tuintafel op kan sieren of die je kan gebruiken als onderzetter voor een vaas.

 

Over de docent

Suzanne Visscher is een autodidactisch kunstenaar en maakt al vele jaren schilderijen en 3D-objecten in haar atelier in Veenendaal.

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 3 lessen op de donderdagavond (16, 23 en 30 september) van 19.00 tot 21.30 uur in De Cultuurfabriek. Het cursusgeld bedraagt € 76,00 plus € 30,00 materiaalkosten.


Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.