Boekpresentatie: Haar kant van de weg - Ella Marjon

21 mei 2022 | zaterdagmiddag vanaf 15:00 uur | hal

Kosten: Gratis inloop

Schrijfster Ella Marjon presenteert haar nieuwste boek: Haar kant van de weg.

Veense schrijfster Ella Marjon presenteert op zaterdagmiddag 21 mei haar nieuwste boek 'Haar kant van de weg'. Geniet van een feestelijke middag!

Haar kant van de weg

Ella Marjon schrijft met 'Haar kant van de weg' een meeslepende roman over twee heel verschillende vrouwen die elkaar op een heel bijzondere manier plotseling deel van elkaars leven uitmaken.

Fien Grasser runt een klein restaurant in Wijk bij Duurstede. Op weg naar een cateringklus rijdt ze tot haar grote schrik iemand aan. Lea heeft al vele klappen opgevangen, letterlijk en figuurlijk, wanneer ze door Fien geraakt wordt. De twee vrouwen gaan tegen wil en dank deel uitmaken van elkaars leven.

'Haar kant van de weg' is een indrukwekkende roman van Ella Marjon stelt de belangrijke vraag ‘waarom treft mij dit noodlot?’, maar blijft luchtig door de culinaire setting die je het water in de mond doet lopen.

Over Ella Marjon

Ella-Marjon Hol-Tamminga is zelfstandig ondernemer en schrijver. Ella Marjon erfde haar schrijverstalent vermoedelijk van haar moeder, die bijbelse dagboeken schrijft. Ook is ze bekend van haar kookkanaal op Youtube: Ella Marjons Kitchen!

Praktisch

De boekpresentatie is gratis toegankelijk en begint op zaterdag 21 mei om 15:00 in de hal van De Cultuurfabriek. Ella Marjon vertelt tijdens de presentatie meer over de totstandkoming van het boek. Na de presentatie kunt u het boek en eerdere boeken kopen en laten signeren. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

Deze boekpresentatie wordt georganiseerd in samen werking met Uitgeverij Z&K.