Monsterlijk gezellig voorleesfeest

26 januari 2022 | Woensdag | 15.00 - 16.00 uur | Zaal 1

Kosten: Gratis | voor kinderen van 3 t/m 7 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom gezellig luisteren naar een monsterlijk verhaal en kom knutselen!

Reserveer een gratis ticket

Hoera, een voorleesfeest tijdens De Nationale Voorleesdagen! Kom luisteren en knutselen. We lezen voor uit het boek 'Maar eerst ving ik een monster' door Tjibbe Veldkamp & Kees de Boer.

Maar eerst ving ik een monster

Dit is een kort verhaal. Waarom is het kort? Omdat het bedtijd is. Het verhaal gaat over jou. Jij ging slapen. En toen was het verhaaltje alweer uit. Ja… maar eerst ving ik een monster. Een mónster? Kijk maar.

Tjibbe Veldkamp schreef een verhaal dat nooit uit is. Een ode aan de fantasie en de betoverende kracht van verhalen: het ideale boek voor ieder kind dat nooit genoeg voorgelezen kan worden.

Gratis tickets

Het voorleesfeest vindt plaats op woensdag 26 januari van 15.00 tot 16.00 uur in Zaal 1 en is speciaal voor kinderen van 3 t/m 7 jaar.

Meedoen is gratis, maar het is wel nodig om een gratis ticket te reserveren om ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijkertijd naar het Voorleesfeest komen.

1 ticket is geldig voor 1 volwassene + maximaal 2 kinderen. Je kan tickets reserveren via de servicebalie van De Cultuurfabriek of de knop hierboven.