Cursus: ontdek en versterk jouw figuurtype

6 januari 2022 t/m 6 januari 2023 | Data en tijd in overleg | open inschrijving | 2 lessen

Kosten: €48,00 + €27,50 materiaalkosten

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ontdek welk vrouwelijk silhouet jouw lichaam heeft en hoe je jouw kleding daarop kunt laten aansluiten.

Meld je aan

Wat ga je doen?

Iedere vrouw heeft een andere lichaamsbouw/lichaamsvorm. De figuurtype analyse spiegelt jouw unieke eigenheid. Tijdens deze analyse gaan we allereerst kijken naar welk silhouet jouw lichaam heeft. Voorbeelden van lichaamsvormen zijn A, H, etc. Vervolgens gaan we samen ontdekken welke kleding je het beste kunt dragen om bepaalde lichaamsdelen te accentueren (de ‘plus-punten’). Ook gaan we kijken naar hoe jij wilt omgaan met de delen die je een ‘min’ geeft en hoe we deze eventueel kunnen camoufleren.

Met behulp van een werkboekje ontdek je hoe kleuren, stoffen, dessins en accessoires meewerken aan jouw kledingpasvorm. Ook staat hierin meer beschreven over het accentueren en camoufleren.

Deze cursus is onderdeel van de carrousel ‘Persoonlijke kleurenanalyse’, ‘Persoonlijke kledingstijl’ en ‘Ontdek en versterk jouw figuurtype’. Voor elk onderdeel is los in te schrijven.

Open inschrijving

We bieden deze cursus aan op basis van open inschrijving. Dit houdt in dat, wanneer er vijf inschrijvingen zijn, de data voor de cursus wordt afgestemd met de deelnemers. Op deze manier kunnen we doorlopend de cursus aanbieden en ben je ervan verzekerd dat deze doorgaat op samen gekozen data bij voldoende inschrijvingen. Kies bij het aanmelden voor betaling via automatisch incasso en u betaalt pas als de cursus daadwerkelijk gaat starten.

Over de docent

Wilma Bouwman (Kleur en Kleding Advies) geeft sinds 1999 kleur-, kleding- en imagoadviezen. De centrale vraag in haar werk is altijd: hoe kan je je uiterlijke presentatie voor je laten werken door kleine veranderingen aan te brengen in kleur, pasvorm en stijl? Je bent tenslotte je eigen visitekaartje! “Denk niet zwart, denk niet wit, denk in de kleuren van je hart”.

Praktische informatie

Deze cursus bestaat uit twee delenen zal plaatsvinden op een woensdagavond van 19.00-21.30 uur. De data wordt bepaald bij genoeg inschrijvingen. De cursus is bedoeld voor 18 jaar en ouder en de kosten betreffen €48,00 (+ €27,50 materiaalkosten, bij de docent te voldoen).

Aanmelden kan via de oranje knop hierboven of via de servicebalie in De Cultuurfabriek.