Sinterklaas op bezoek

Zaterdag 3 december 2022 | 13:00 t/m circa 15.00 uur | Centrale Hal

Kosten: Gratis | voor kinderen van circa 3 t/m 7 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom luisteren, meezingen en verwelkom Sinterklaas!

Zaterdagmiddag 3 december komt Sinterklaas op bezoek in De Cultuurfabriek! Voorafgaand kunnen kinderen luisteren naar Sintverhalen en meedoen aan een zangworkshop van Kinder- en Tienerkoor Jedaja. Als Sinterklaas De Cultuurfabriek betreedt, zingen de kinderen hem de ingestudeerde liedjes toe.

13.15-13.30 uur: Sintverhalen
Er zijn zoveel mooie verhalen over de avonturen van Sinterklaas. Kom je ook gezellig luisteren (en kijken!) naar de mooiste prentenboeken?

13.30-14.00 uur: zangworkshop van Kinder- en Tienerkoor Jedaja
Om 13.30 uur start een gratis zangworkshop. De kinderen studeren verschillende Sinterklaasliedjes in, zodat ze Sinterklaas om 14.00 uur kunnen toezingen als hij De Cultuurfabriek betreedt. Alle kinderen zijn van harte welkom om mee te komen zingen!

14.00-14.45 uur: Sinterklaas op bezoek
Sinterklaas komt op zaterdag 12 november al aan in Veenendaal, maar drie weken later, op zaterdag 3 december bezoekt hij om 14.00 uur De Cultuurfabriek. Alle kinderen zijn deze middag van harte welkom om bij Sinterklaas op bezoek te komen.

Vouwschoentje van Bibi het Biebschaapje
Zaterdag 3 december is ook de dag waarop kinderen hun gevulde vouwschoentje op kunnen halen in De Cultuurfabriek. Haal vanaf zaterdag 12 november jouw knutselvel op bij Grand Café Blàài en versier je eigen schoentje!

De activiteiten vinden deze middag plaats in de centrale hal op de begane grond.