Voorleesfeest: Nijntje

20 juli 2022 | Woensdag | 15.00 - 16.00 uur | Zaal 1

Kosten: Gratis | voor kinderen van 2 t/m 6 jaar

Hoera! Een Nijntje voorleesfeest.

Tijdens dit gezellige voorleesfeest lezen we voor uit 'Nijntje gaat logeren' van Dick Bruna. We gaan spelletjes spelen en nog veel meer!

Over Nijntje

In 1955 wordt nijntje 'geboren'. Tijdens een vakantie in Egmond aan Zee, vertelt Dick Bruna elke avond voor het slapengaan aan zijn oudste zoon Sierk een verhaaltje over een wit konijn dat in de tuin van het vakantiehuisje rondloopt. Dat konijn wordt de inspiratie voor nijntje. Als vader Dick wat zit te tekenen verschijnt nijntje op papier. Nijntje is wereldwijd het meest bekend en het meest populair van de figuren uit de boeken van Dick Bruna. Ze spreekt kinderen over de hele wereld aan en geeft ze een warm en prettig gevoel van veiligheid. Veel kinderen herkennen zich in nijntje en in haar avonturen. Ze is ongecompliceerd en onschuldig, is positief en staat open voor nieuwe ervaringen.

Gratis tickets

Het voorleesfeest vindt plaats op woensdag 20 juli van 15.00 tot 16.00 uur in Zaal 1 en is speciaal voor kinderen van 2 t/m 6 jaar.

Meedoen is gratis, maar het is wel nodig om een gratis ticket te reserveren om ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijkertijd naar het Voorleesfeest komen. 1 ticket is geldig voor 1 volwassene + maximaal 2 kinderen. Je kan tickets reserveren via de servicebalie van De Cultuurfabriek of de knop hierboven.