GEANNULEERD | Kookworkshop: Feestelijke hapjes

19 november 2022 | 14.00 - 16.00 uur | Cultuurfabriek

Kosten: €49,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Maak je eigen Bourgondische borrelplank, met allerlei lekkere feestelijke hapjes.

Wat ga je doen?

Wil jij indruk maken op je gasten, zonder dat je er teveel tijd aan kwijt bent? Tijdens deze workshop leer je allerlei speciale en lekkere hapjes te maken, die je niet standaard bij iedereen op de borrelplank vindt. Je krijgt basisrecepten waar je ook op andere momenten heel blij mee gaat zijn. Aioli en hummus koop je na deze workshop nooit meer kant-en-klaar. Ook leer je hoe je een borrelplank opbouwt, zodat het er mooi uitziet. Je kan dus wel verwachten dat men nog heel lang over jouw heerlijke hapjes na gaat praten wanneer ze bij jou op de borrel zijn geweest, ook je vegetarische vrienden.

Tijdens de workshop leer je heerlijke (tapas)hapjes maken en natuurlijk gaat er ook geproefd worden. Dat is niet het enige, want er staat ook een cocktail/mocktail voor jou klaar. De recepten en de door jou gemaakte hapjes krijg je in een tas mee naar huis. Een heerlijke voorbereiding voor het borrelen tijdens de feestdagen!

Ben je vegetarisch? Dan kun je meedoen aan deze kookworkshop!

Over de docent

Ella Marjon Hol-Tamminga is zelfstandig ondernemer en schrijver. Naast dat ze al diverse boeken heeft uitgebracht heeft ze ook haar eigen kookkanaal op YouTube: Ella Marjons Kitchen, en doet ze regelmatig kookworkshops in samenwerking met Brenda’s catering! Zowel schrijven als koken zijn echt haar passies en ze heeft de luxe met beide passies haar geld te verdienen.

Praktisch

De workshop vindt plaats op zaterdagmiddag 19 november van 14.00 – 16.00 uur. Meedoen kan al vanaf 15 jaar en kost slechts €49. Neem zelf een theedoek en kookschort mee voor het knoeien.

Deze workshop is geannuleerd.