De Fabriek op Zondag: Stipkunst – Kids editie: Workshop & Boekpresentatie

27 november 2022 | Boeklancering: 12.30 uur | Workshops: 14.00 – 14.45 & 15.00 – 15.45 uur | Centrale Hal

Kosten: Boeklancering: gratis | Workshops: €5 | Voor 8 t/m 16 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Nienke van der Zwan presenteert haar nieuwe boek ‘Stippen. de kids editie’ en geeft kinderworkshops. Stip je eigen sleutelhanger!

Deze activiteit is onderdeel van De Fabriek op zondag! Bekijk hier alle zondagactiviteiten.

Heb jij het stippen al ontdekt? Met stippatronen vrolijk je allerlei alledaagse voorwerpen op, eenvoudig en met groots resultaat. Met een paar stokjes en wat verf kun je zo aan de slag. Je zal ontdekken, stippen is leuk om te doen én je kan er van alles mee maken. Tijdens deze middag stip je je eigen sleutelhanger. Wees wel gewaarschuwd want het is nogal verslavend. Voor je het weet heb je er een creatieve hobby bij.

Koop een kaartje voor de workshop (14:00 uur) - UITVERKOCHT

Koop een kaartje voor de workshop (15:00 uur) - NOG KAARTEN VRIJ

Boekpresentatie: 'Stippen. de kids editie' van Nienke van der Zwan

Twintig jaar geleden reisde Nienke door Australië en raakte ze geïnspireerd door de Aboriginal cultuur. Inmiddels is Nienke fulltime creatief ondernemer en biedt workshops, cursussen, boeken en een eigen lijn met producten aan.

Voorafgaand aan de workshop lanceert Nienke haar nieuwste boek ‘Stippen. de kids editie’. In dit boek zie je hoe leuk en makkelijk het is om met verf en een paar stokjes unieke stippatronen te maken op allerlei ondergronden. Kinderen die houden van precisiewerkjes en creativiteit zullen al snel ontdekken dat stippen een rustgevende hobby is die snel heel verslavend kan worden! Volwassen zullen dit boek stiekem ook erg leuk vinden.

Je bent uitgenodigd om ook naar de officiële boeklancering te komen. Het begint om 12.30 uur. Extra leuk: trek een leuke stippenoutfit aan en krijg een kleine verrassing!

Kinderworkshops: Stip je eigen sleutelhanger!

Op zondag 27 november tussen 12.30 uur tot 16.00 uur kan je in de centrale hal van De Cultuurfabriek kennismaken met Stipstijl, Nienke en haar nieuwe boek. Ook kan je het stippen direct uitproberen en je eigen sleutelhanger stippen.

Er zijn twee workshops: een is van 14.00 tot 14.45 uur en de ander van 15.00 tot 15.45 uur. De workshop is geschikt voor kinderen van 8-16 jaar. Ervaring niet vereist, iedereen kan meedoen!

Praktisch

Kaartjes voor de workshop (inclusief goodiebag en glas limonade) kosten €5 en zijn te koop via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek. Uiteraard mag je je zelfgestipte sleutelhanger na afloop mee naar huis nemen! Let op: er is een beperkt aantal kaartjes voor de workshop. Wacht dus niet te lang met bestellen!

De boeklancering om 12:30 uur en de doorlopende meet & greet is gratis. Koop je het nieuwe boek Stippen. de kids editie tijdens Fabriek op zondag? Dan krijg je een boekenlegger en stickerkaart kado! Uiteraard schrijft Nienke er iets leuks voor je in.

Zien we jou op zondag 27 november?

De Fabriek op Zondag wordt mede mogelijk gemaakt door MAAK Veenendaal.