Frans A2: deel 1

Maandag 25 september 2023 | 24 lessen | maandagavond | 19.00 - 20.15 uur

Kosten: € 255 (betalen in 2 termijnen mogelijk)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Heb jij al eerder de cursus Frans A1: deel 1 en 2 gevolgd of heb je al enige kennis van de Franse taal en wil je deze verder uitbreiden? Dan is de cursus Frans A2 deel 1 iets voor jou.

Meld je aan!

Wat ga je doen?

De cursus is bedoeld voor diegenen die de cursus Frans A1 hebben gevolgd of elders deze kennis hebben opgedaan. De cursus is in twee delen gesplitst. Dit is het eerste deel van de cursus. Aan het eind van deel 2 heb je niveau A2 van het ERK bereikt. In deze cursus wordt veel aandacht besteedt aan spreekvaardigheid, maar ook aan luister- schrijf- en leesvaardigheid.

Methode

Als basis/naslagwerk maken we gebruik van het boek Voyages 1 nieuw. De lessen worden aangevuld met materiaal dat, in samenspraak met de cursisten, wordt aangeleverd door de docent. Belangrijk doel is het vaardiger worden in het spreken van de Franse taal. Hierbij kunnen allerlei onderwerpen aan de orde komen, de praktische basis uit de lesmethode, maar ook wat meer verdieping (artikelen uit tijdschriften/ chansons/ eigen inbreng van cursisten etc.).

Over de docent - M. (Marianne) Voskuil

Marianne Voskuil studeerde Franse taal-en letterkunde aan de universiteit van Utrecht en is al vele jaren actief als docent Frans in Veenendaal.

Praktische informatie

Deze cursus bestaat uit 24 lessen op de maandagavond, van 19.00 tot 20.15 uur in De Cultuurfabriek. De start is op maandag 25 september. Het cursusgeld bedraagt €255,00 en is in twee termijnen te betalen. Bij deze cursus is één keer een kopje koffie/thee inbegrepen.

Twijfel jij welk niveau van de taalcursussen het beste bij je past? Schroom niet om contact op te nemen met cursus@bibliotheekveenendaal.nl


Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.