ChatGPT: De slimme chatbot

3 oktober 2023 | dinsdagavond | 19:30 - 21:30 uur

Kosten: €29

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Leer alle basisbegrippen die je nodig hebt om zelf aan de slag te kunnen met deze nieuwe AI tool.

Schrijf je in!

Wat is ChatGPT?

ChatGPT is een chatbot op basis van kunstmatige intelligentie (AI). Deze slimme chatbot kan in een heel natuurlijke taal met je kan praten, en met gemak allerlei complexe opdrachten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het herschrijven van teksten, het maken van samenvattingen, een uitleg geven over een bepaald onderwerp, het schrijven van een sollicitatiebrief, etc.

Wat ga je doen?

In deze mini-cursus ChatGPT leer je alle basisbegrippen die je nodig hebt om zelf aan de slag te kunnen met deze nieuwe AI tool. Je leert stap voor stap wat ChatGPT is en wat de mogelijkheden zijn. We beginnen bij de start, dus hoe maak je een account aan, waar en hoe kun je vragen stellen, etc. Vervolgens ga je praktisch aan de slag.

Je ontdekt snel wat de toegevoegde waarde van ChatGPT voor jou is, zowel in je werk als privé.

Over de docent - Kevin van Guilik

Kevin van Guilik studeerde Bedrijfskunde en werkte daarna als adviseur in diverse bedrijfstakken. Al van jongs af aan is Kevin gefascineerd door computers en de mogelijkheden die deze bieden om het leven makkelijker en leuker te maken. Vanuit deze gedachte helpt hij anderen met het digivaardig worden. Kevin is getrouwd en heeft één dochter.

Praktisch

De workshop is op dinsdag 3 oktober van 19.30 – 21.00 uur. Je doet mee voor €29. Hierbij is één kopje koffie of thee inbegrepen.

Inschrijven kan via de oranje knop hierboven of via de servicebalie in De Cultuurfabriek.