Persoonlijke kleurenanalyse: een tweedaagse workshop

8 november 2023 | 2 lessen | woensdagavond | 19:00 - 21:30

Kosten: €49

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wil je eens wat andere kleuren in je kast, maar weet je niet goed welke jou goed staan? In deze tweedaagse workshop leer je welke kleuren precies bij jou passen!

Schrijf je in

“Wat zie jij er fantastisch uit!” is een compliment die je vaker hoort als je gekleed gaat in kleuren die bij je passen. Maar hoe kom je erachter welke kleuren mooi staan bij de natuurlijke kleur van je huid, ogen en haar?

In deze workshop leer je meer over welke kleuren goed bij je staan en hoe je deze kleuren kan combineren. We gaan het niet alleen hebben over je kleding, maar ook over je accessoires, make-up en zelfs je haarkleur. Aan het eind van de workshop weet je precies wat je goed staat en behoren miskopen tot het verleden.

Over de docent

Wilma Bouwman (Kleur en Kleding Advies) geeft sinds 1999 kleur-, kleding- en imagoadviezen. De centrale vraag in haar werk is altijd: hoe kan je je uiterlijke presentatie voor je laten werken door kleine veranderingen aan te brengen in kleur, pasvorm en stijl? Je bent tenslotte je eigen visitekaartje! “Denk niet zwart, denk niet wit, denk in de kleuren van je hart”.

Praktisch

Deze workshop bestaat uit 2 lessen en is op de woensdagavond van 19.00 - 21.30 uur in De Cultuurfabriek. De start is op 8 november. Meedoen kost €49. Bij de workshop is eenmalig een kopje koffie of thee inbegrepen.

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.