Schrijfworkshop: Beeldgedichten

Zondag 13 augustus 2023 | 14.00 - 16.00 uur | Kunstkubus

Kosten: €5

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Conny Plomp geeft een schrijfworkshop 'beeldgedichten'.

Koop een kaartje

Poëzie heeft de kracht om de ziel te boeien, te vervoeren en te helen. In deze laagdrempelige schrijfworkshop maak je kennis met dichten geïnspireerd door beelden: van foto’s tot kunst. Met deze beelden in gedachten gaan we met diverse dichtvormen aan de slag, zoals een spiegelelfje of rondeel.

Voor deze workshop heb je geen kennis noch ervaring te hebben met schrijven. Conny Plomp, de workshopleidster, geeft je schrijfoefeningen, die je als het ware uitnodigen om te mijmeren op papier. Laat je verrassen door je pen!

Over Conny Plomp

Conny Plomp geeft al ruim tien jaar schrijfworkshops onder de naam 'SchrijfPassie'. Ze volgde de gecertificeerde opleiding "Luisteren naar je pen". Over haar workshops zegt ze: ‘Ik werk graag, met, voor en in dialoog met mensen en het geven van schrijfworkshops en -cursussen voldoen perfect aan dit ideaal. Schrijvend luisteren naar wat er in je leeft, is erg verrassend wanneer jezelf daarvoor toestemming geeft. Ik wil anderen laten delen in het plezier van schrijven. Het is bijzonder te zien dat mensen, die zeggen niet te kunnen schrijven, tot creatieve expressie komen met behulp van schrijfoefeningen die hen worden aangereikt.’

Kaartverkoop

De workshop vindt plaats op zondagmiddag 13 augustus van 14.00 tot 16.00 uur in de kunstkubus. Een kaartje kost €5,00 en is te koop via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.