Engels A1: deel 1 (beginners)

10 januari 2023 | 20 lessen | dinsdagavond | 18.45 - 20.15 uur

Kosten: €249 (betaling in twee termijnen mogelijk)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Deze cursus is helaas geannuleerd.

Wat ga je doen?

Deze cursus is bedoeld voor mensen die nog geen of heel weinig Engels kunnen spreken en verstaan en hier een goede basis voor willen neerzetten. Leer dagelijkse uitdrukkingen en eenvoudige zinnen te begrijpen én te spreken. De cursus is in twee delen gesplitst, aan het eind van deel 2 heb je niveau A1 van het ERK bereikt. Aan de hand van allerlei praktische situaties leer je vloeiend Engels spreken waarbij er veel aandacht wordt besteed aan de uitspraak en er veel wordt geoefend.

Informatie over de lesmethode volgt.

Twijfel je of dit niveau bij je past, neem dan even contact met ons op via cursus@bibliotheekveenendaal.nl

Over de docent - K. (Kiran) Dijkstra-Bhanot

Kiran Dijkstra komt oorspronkelijk uit India, waar zij is afgestudeerd als lerares. Sinds 2000 woont ze samen met haar gezin in Nederland. Na het halen van haar diploma NT2 (Nederlandse Taal als Tweede Taal) is ze gaan werken in de onderwijssector. In 2008 begon ze als freelancer Docent Engels voor en nu heeft ze inmiddels haar eigen bedrijf “Making English Easy “. Haar motto, die ze graag aan haar studenten meegeeft is: “Follow your dreams, have no expectations, just a lot of hope”.

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 20 lessen op de dinsdagavond, van 18.45 - 20.15 uur in De Cultuurfabriek. Het cursusgeld bedraagt €249 en is in twee termijnen te betalen. Bij deze cursus is één keer een kopje koffie/thee inbegrepen.

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.