Italiaans op vakantie

5 april 2023 | 10 lessen | woensdagavond | 19:30 - 21:30 uur

Kosten: €166

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ga je op vakantie naar Italië en wil je alvast op een eenvoudige manier leren hoe je met de mensen daar communiceert? Dan is deze cursus een goede voorbereiding op je reis!

Schrijf je in

Wat ga je doen?

Deze cursus is praktisch van opzet. Je leert in tien lessen hoe jij jezelf kunt redden in het Italiaans. Zo leer je handige basisvaardigheden om uit de voeren met de Italiaanse taal te kunnen, leer je uitdrukkingen en gezegdes en wordt natuurlijk je Italiaanse woordenschat een stukje uitgebreid. Ook het land zelf en de cultuur van Italië komen aan bod: la dolce vita in Italia!

Aan het einde van deze cursus kun jij zorgeloos naar Italië vertrekken en weet jij hoe je een drankje bestelt op een gezellig terrasje, hoe je jezelf door situaties als autopech en ziekenhuis bezoekjes heenslaat en hoe je je kan aanpassen aan de Italiaanse cultuur.

Over de docent - M.G. (Giulia) d' Ajello

Dott.ssa Maria Giulia d'Ajello is een bevoegde docente met ruime ervaring in het volwassenenonderwijs. Ze is een native speaker, wat inhoudt dat Italiaans haar moedertaal is. Giulia is tweetalig, dus Nederlands spreekt zij ook vloeiend. Giulia is al geruime tijd werkzaam bij ons.

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 10 lessen op de woensdagavond, van 19:30 - 21:30 uur in De Cultuurfabriek. De start is op woensdag 5 april. Het cursusgeld bedraagt €166. Bij deze cursus is eenmalig een kopje koffie of thee inbegrepen.

Twijfel jij of dit niveau bij jou past? Schroom niet om contact op te nemen met cursus@bibliotheekveenendaal.nl

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.