Spaans Conversación A2

25 september 2023 | 10 lessen | maandagavond 18.45 - 20.15 uur

Kosten: €140,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wil jij je uitspraak en je luistervaardigheid in het Spaans verbeteren? Met deze conversatiecursus Spaans leer je beter gesprekken te voeren en speelt grammatica daarbij een aanvullende rol.

Schrijf je in!

Wat ga je doen?

Tijdens deze cursus leer je het specifieke taalgebruik dat je nodig hebt om zonder problemen te kunnen communiceren over onderwerpen uit het dagelijks leven. De gespreksonderwerpen zijn heel divers. Denk bijvoorbeeld aan maatschappij, cultuur, kunst, gastronomie en economie. Vanaf het begin wordt er in de lessen alleen in het Spaans met elkaar gecommuniceerd.

Na deze cursus ben je in staat om de belangrijkste punten van een tekst te begrijpen en een beschrijving en mening te geven over de thema’s en onderwerpen die worden behandeld. Er wordt aandacht besteed aan de uitspraak, het uitbreiden van de vocabulaire en indien nodig de grammatica. 

Het startniveau is A2 en het cursusmateriaal wordt door de docent verstrekt.

Over de docent - Gabriela Ortega

Gabriela heeft 10 jaar ervaring als lerares op zowel basisscholen als middelbare scholen in Ecuador. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in Nederland door Spaanse les te geven aan een plus klas van een basisschool en aan de Volksuniversiteit. Sinds 2010 woont ze in Nederland en ze spreekt en schrijft ondertussen vloeiend Nederlands. In Ecuador heeft ze de vakopleidingen gevolgd tot coupeuse en lerares Spaans voor buitenlanders. Gabriela is creatief en houdt van improviseren. Als lerares heeft ze geleerd anderen te inspireren en ze haalt energie uit het ondersteunen van de ontwikkeling van anderen.

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 10 lessen op de maandagavond, van 18.45-20.15 uur in De Cultuurfabriek. De start is op maandag 25 september. Het cursusgeld bedraagt €140. Hierbij is in de eerste les een kopje koffie of thee inbegrepen.

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.