Voorleesfeest: Fien wil dieren zien

Woensdag 29 maart 2023 | Woensdag | 15.00 - 16.00 uur | Zaal 1

Kosten: Gratis | voor kinderen van 3 t/m 7 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom gezellig luisteren naar een feestelijk verhaal tijdens de Media Ukkie Dagen!

Reserveer een gratis ticket

Hoera, een voorleesfeest tijdens de Media Ukkie Dagen! We willen allemaal dat kinderen gezond opgroeien met media, hoe doen ze dat? Liggend op de bank, of juist actief? Van ver weg, of dichtbij? Kortom, wat is de balans tussen bewegen en media?.

We lezen tijdens het voorleesfeest voor uit het boek 'Fien wil dieren zien' door Mariska Bogaerds en we gaan lekker bewegen met z'n allen.

Fien wil dieren zien

In dit Bewegenboog boek ‘Fien wil dieren zien’ ontmoet je het katje Fien, zij gaat een dagje naar de dierentuin. Ze vraagt zich af hoe de dieren bewegen. Stampen als een olifant, waggelen als een pinguïn, op één been staan als een flamingo en langzaam kruipen als een schildpad en zo zijn er nog veel meer dieren. Fien doet alle dieren na, en nodigt peuters en kleuters uit om de bewegingen mee te doen. Het staat uitnodigend, simpel en duidelijk omschreven, zodat zelfs de jongste kinderen meteen mee kunnen doen.

Ook gaan we in het boek langs alle andere dingen die er te doen zijn in de dierentuin. Maar wil Fien andere dingen doen? NEE! Fien wil … ? Juist! Jij snapt hem al!
De boeken zijn bij veel (groot)ouders, leerkrachten en pedagogisch medewerkers favoriet, omdat het een eenvoudige manier is om meer beweging toe te voegen aan het dagelijks leven. Kinderen bewegen mee en hebben ontzettend veel plezier met de boeken.

Gratis tickets

Het voorleesfeest vindt plaats op woensdag 29 maart van 15.00 tot 16.00 uur in Zaal 1 en is speciaal voor kinderen van 3 t/m 7 jaar.

Meedoen is gratis, maar het is wel nodig om een gratis ticket te reserveren om ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijkertijd naar het Voorleesfeest komen.

1 ticket is geldig voor 1 volwassene + maximaal 2 kinderen. Je kan tickets reserveren via de servicebalie van De Cultuurfabriek of de knop hierboven.