Voorleesfeest: Opa Jan

15 november 2023 | Woensdag | 15.00 - 16.00 uur | Zaal 1

Kosten: Gratis | voor kinderen van 3 t/m 7 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom gezellig luisteren naar een leuk verhaal!

Reserveer een gratis ticket

Hoera, een voorleesfeest! We lezen deze keer voor uit een boek over 'Opa Jan' van Marius van Dokkum. We nemen ook kort een kijkje bij de Opa Jan prenten in het Stadsmuseum Veenendaal. Daarna gaan we spelen of knutselen. Kom jij ook?

Opa Jan

In het Stadsmuseum Veenendaal is momenteel een tentoonstelling over de Nederlandse kunstenaar Marius van Dokkum te zien. Opa Jan is de hoofdfiguur uit de kinderboeken van Marius van Dokkum, die de boeken ook zelf geïllustreerd heeft. De naam Jan in Opa Jan refereert naar: Het huishouden van Jan Steen of een janboel, want opa Jan is een echte rommelkont met heel veel huisdieren. Samen beleven ze veel avonturen.

Gratis tickets

Het voorleesfeest vindt plaats op woensdag 15 november van 15.00 tot 16.00 uur in Zaal 1 (en een deel in het Stadsmuseum Veenendaal) en is speciaal voor kinderen van 3 t/m 7 jaar.

Meedoen is gratis, maar het is wel nodig om een gratis ticket te reserveren om ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijkertijd naar het Voorleesfeest komen.

1 ticket is geldig voor 1 volwassene + maximaal 2 kinderen. Je kan tickets reserveren via de servicebalie van De Cultuurfabriek of de knop hierboven.