Voorleesfeest: Heertje en Meneertje

Woensdag 20 september 2023 | Woensdag | 15.00 - 16.00 uur | Zaal 1

Kosten: Gratis | voor kinderen van 3 t/m 7 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom gezellig luisteren naar een leuk verhaal!

Reserveer een gratis ticket

Hoera, een voorleesfeest! We lezen deze keer voor uit het boek‘Heertje en Meneertje’ van Elle van Lieshout en Erik van Os. Daarna gaan we van alles bouwen. Kom jij ook?

Heertje en Meneertje

Wat zijn het dikke vrienden, Heertje en Meneertje. En wat zijn ze dol op bouwen! Heertje maakt een toren, Meneertje graaft een kuil. In de hoogte en in de diepte werken ze aan hun eigen huis. Op de bouwplaats drinken ze samen thee. Dan, op een dag, zijn ze klaar. Ze wonen ieder in hun ideale huis maar ze missen elkaar. Samenwonen is toch gezelliger. Maar waar? Een innemend, filosofisch en humoristisch verhaal over vriendschap.

Gratis tickets

Het voorleesfeest vindt plaats op woensdag 20 september van 15.00 tot 16.00 uur in Zaal 1 en is speciaal voor kinderen van 3 t/m 7 jaar.

Meedoen is gratis, maar het is wel nodig om een gratis ticket te reserveren om ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijkertijd naar het Voorleesfeest komen.

1 ticket is geldig voor 1 volwassene + maximaal 2 kinderen. Je kan tickets reserveren via de servicebalie van De Cultuurfabriek of de knop hierboven.