Voorstelling: Bij LOET thuis

15 oktober 2023 | zondagmiddag | 15.00 - 15.40 uur | centrale hal

Kosten: €4,50 (€3,95 voor Biebleden) | voor kinderen vanaf 3 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een grappige, muzikale en interactieve familievoorstelling, waarin Loet samen met hulp van alle kinderen en haar lieve hond Mango op zoek gaat naar een bijzondere schat!

Koop kaartjes

Deze activiteit is onderdeel van De Fabriek op zondag! Bekijk hier alle zondagactiviteiten.

‘Wat gaan we vandaag doen?’ vraagt Loet. ‘Papa is werken en ik moet zo ook even weg’, zegt mama. ‘Ben ik dan helemaal alleen thuis?’ vraagt Loet. ‘Jij bent met Mango. Het is maar voor een uurtje.’

Loet wil niet alleen thuis zijn. Ze vindt het saai en ook een beetje spannend. Gelukkig is haar hond Mango er. ‘Ik verveel me. Wat zullen we gaan doen Mango?’

Samen met alle kinderen verzint ze de grappigste spelletjes, maar dan ziet Loet een doosje dat ze nog nooit eerder heeft gezien. Wat zit erin? Als ze het openmaakt begint er een muzikale zoektocht samen met alle kinderen naar een bijzondere schat. Zullen ze de schat op tijd vinden voordat mama weer thuis komt?

Over Ruth Bakker

Ruth Bakker speelt het nieuwsgierige meisje Loet, zoals je van haar kent, op haar eigen(wijze), interactieve en muzikale manier! Dit doet ze inmiddels al 13 jaar met veel succes en plezier! Ruth is een artistieke duizendpoot. Ze schrijft, acteert, regisseert, zingt en is fotograaf. Ze is geestelijk moeder van het stoere en eigenwijze meisje Loet. Als theaterpersonage Loet won ze de Publieksprijs in Nederland en België. Daarnaast werd ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker. Ruth maakt elk jaar 2 nieuwe voorstellingen rondom het thema van de Nationale Voorleesdagen en de Kinderboekenweek, waarmee zij door heel het land optreedt.

Kinderboekenweek

Het thema van de Kinderboekenweek 2023 is Bij mij thuis!

Praktisch

De voorstelling vindt plaats op zondag 15 oktober van 15.00-15.40 uur in de centrale hal van De Cultuurfabriek. Kaartjes kosten €4,50 (€3,95 voor Biebleden).

Koop je kaartjes via de knop hierboven of de servicebalie op de begane grond van De Cultuurfabriek. Tot Loet!

Bekijk alle Kinderboekenweek activiteiten