Workshop: Fotograferen met je smartphone

Dinsdag 1 augustus 2023 | dinsdagochtend | 10.00 - 13.00 uur | De Cultuurfabriek

Kosten: € 30,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wist je dat je met je smartphone ook hele professionele foto’s kunt maken? Tijdens deze workshop leer je allerlei trucjes en technieken om indrukwekkende plaatjes te schieten met je smartphone.

Doe mee!

Wat ga je doen?

Jij gebruikt je smartphone vast regelmatig om leuke kiekjes te schieten van je huisdieren, je omgeving, een leuk uitje, jezelf of je familie en vrienden. Maar wist je dat je met je smartphone ook hele professionele foto’s kunt maken?  

De workshop start met een korte introductie, waarna je direct aan de slag gaat om foto’s te maken. Tijdens deze workshop wordt er aandacht besteed aan het verbeteren van je opnametechniek, de standaardmogelijkheden van de smartphone-camera, compositie, standpunt en hoe je daarmee je beeld versterkt. Verder worden er ook tips gegeven op het gebied van apps om de opname mogelijkheden uit te breiden, apps voor de nabewerking en optionele accessoires voor de smartphone. Na het volgen van deze workshop zijn dure, ingewikkelde camera’s voor jou haast overbodig.

Natuurlijk is de docent altijd in de buurt om jou te helpen!

Over de docent

Aryan Jansen heeft een ruime ervaring als docent fotografie. Deze heeft hij onder andere opgedaan als mentor bij de Fotoacademie en als docent bij de Fotoschool in Nijmegen. Aryan geeft met veel plezier les in alles wat fotografie zo boeiend maakt. Zijn gedegen kennis van de fotografische techniek en de werking van het beeld laten geen vraag onbeantwoord.

Naast allround fotograaf en docent fotografie is Aryan medeoprichter van FotoBolwerk, centrum voor fotografie.

Praktisch

De workshop smartphonefotografie vindt plaats op dinsdag 1 augustus 24 juni, van 10:00-13:00 uur. We spreken af bij De Cultuurfabriek. De kosten voor deze workshop bedragen € 30,00. Meedoen kan vanaf 14 jaar.

Zorg dat de accu van je smartphone vol is en neem voor de zekerheid een powerbank mee.

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.