De Fabriek op Zondag: PIEP! – Vilt mee aan de magische muizenwereld

5 februari 2023 | 14.00 – 16.00 | Centrale Hal

Kosten: €2,50 per kind | 5 t/m 10 jaar

Bekijk de film PIEP en maak je eigen magische vilten wonderstenen!

Deze activiteit is onderdeel van De Fabriek op zondag! Bekijk hier alle zondagactiviteiten.

Koop een ticket

"Hallo! Wij zijn MOMO Theaterwerkplaats en samen met onze deelnemers (mensen met een verstandelijke beperking) hebben wij een volledig zelfgemaakte vilten wereld met muizen gemaakt. Deze wereld en de muizen hebben we gebruikt om een stop motion film te maken.

De Film ‘PIEP’ gaat over een kleine muis die ons leert dat het leven niet altijd om hard werken en resultaat draait. Als de barre winter daar is, en er geen voedsel meer is, zijn het de kleuren en geuren die de hoop levend houden.

Tijdens deze middag gaan we samen kijken naar de film PIEP én met elkaar werken aan magische vilten wonderstenen uit de film. Er is plek voor ongeveer 15 kinderen in de leeftijd van 5-10 jaar.

Kom je ook meedoen?"

Neem je knuffel mee!

Het is weer tijd voor De Nationale Voorleesdagen! Van 25 januari t/m 4 februari hebben we weer een mooi programma dat helemaal in het teken staat van voorlezen. Bekijk hier al onze activiteiten tijdens de voorleesdagen!

Wil je net als Maximiliaan Modderman feestvieren met jouw knuffels? Neem jouw knuffel dan mee naar onze activiteiten! Download hier het kaartje voor jouw knuffel en kleur hem in.  

Praktisch

Deze activiteit vindt plaats op zondag 5 februari van 14.00 tot 16.00 uur en is geschikt voor kinderen van 5 t/m 10 jaar.

Reserveer een plekje! Tickets kosten €2,50 per kind. Je kan tickets reserveren via de servicebalie van De Cultuurfabriek of de knop hierboven.