De Fabriek op Zondag: Schilderworkshop

6 augustus 2023 | Zondagmiddag | 14:00 - 15:30 uur | Centrale Hal

Kosten: €2,50 | Vanaf 6 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom schilderen in De Cultuurfabriek!

Koop je tickets!

Deze activiteit is onderdeel van De Fabriek op zondag! Bekijk hier alle zondagactiviteiten.

Let op, kleine kunstenaars! Laat je creativiteit de vrije loop tijdens onze schilderworkshop voor kinderen vanaf 6 jaar.

Onder begeleiding van kunstenaar Roeland Schweitzer ga je tijdens een multi-sensorische workshop jouw ouders / verzorgers schilderen. We nodigen je uit om samen met ons je ouders of verzorgers op een unieke manier te schilderen. Een leuke manier om (beter) te leren schilderen en je maakt meteen een mooi kunstwerk voor thuis!

Doe voor de zekerheid oude kleren aan, we gaan onder andere aan de slag met grote vellen papier op de vloer en natuurlijk met (afwasbare) verf.

Over Roeland Schweitzer

Roeland Schweitzer (Utrecht, 1952) is kunstenaar, schrijver, communicatietrainer en performer. Hij verdiende brood als journalist en als copywriter. Hij werkte voor tientallen bedrijven, voor radio en tv, voor tijdschriften, voor een Japanse multinational en voor de rijksoverheid. Tegenwoordig is hij trainer, coach, spreker en nog steeds schrijver en kunstenaar.

Praktisch

Deze workshop vindt plaats op zondagmiddag 6 augustus van 14:00 tot circa 16:00 uur in De Cultuurfabriek. Een kaartje kost €2,50 per persoon en is te koop via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.