Schilderworkshop: Dikke dames - Vol!

27 februari 2024 | Dinsdagavond | 19.00 - 21.00 uur

Kosten: €41

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Je kent ze vast wel, die dikke dames in vrolijke kleuren. Leer ze schilderen tijdens deze vrolijke workshop.

Aanmelden

Wat ga je doen?

We gaan een kleurrijk schilderij maken, waarbij de docent je stap voor stap helpt om de dames op het doek te schilderen. De docent neemt voldoende voorbeelden mee, dus er is genoeg keuze voor iedereen in wat je wil schilderen. Aan het einde van de workshop gaat iedereen met zijn eigen unieke kunstwerk naar huis. We werken met acrylverf en een canvas van 40x50 cm. Een mooi, groot schilderij dus voor een decadent plekje boven de bank!  


Iedereen kan meedoen aan der workshop, je hoeft geen ervaren schilder of kunstenaar te zijn. 

Over de docent - Annemarie Reijbroek

Annemarie heeft altijd al een grote passie gehad voor tekenen en schilderen. Hier heeft ze dan ook veel cursussen en workshops in gevolgd. Daarnaast is Annemariek al jaren lid van het Kunstgilde Leersum. Je kunt haar werk herkennen aan de felle kleuren en de vrolijke uitstraling. Ze schildert vooral graag vogels en landschappen met veel huisjes.

Niet alleen heeft Annemarie haar passie gevonden in het tekenen en schilderen, ook keramiek is voor haar een verslavende hobby.

Annemarie: "Ik vind het erg leuk om mijn ervaring te delen door het geven van workshops. Mijn doel: een gezellige workshop en met een mooi kunstwerk naar huis".

Praktisch

De schilderworkshop is op dinsdag 27 februari 2024 van 19.00 – 21.00 uur. Voor €41 doe je mee. Dit is inclusief materialen en een kopje koffie of thee.

Trek vooral niet je beste kleding aan en neem evt. een schort mee. We werken met verf, dus je weet maar nooit!

Inschrijven kan via de oranje knop hierboven of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.