De Fabriek op Zondag: Schrijfworkshop: Zomervakantiepret

Zondag 21 juli 2024 | 14.00 - 16.00 uur | Kunstkubus

Kosten: €7,50

Conny Plomp geeft een zomerse schrijfworkshop.

Deze activiteit is onderdeel van De Fabriek op zondag! Bekijk hier alle zondagactiviteiten.

Op zondagmiddag 21 juli geef Conny Plomp een zomerse schrijfworkshop in De Cultuurfabriek.

Of je nou wel of niet op vakantie gaat, je wordt van harte uitgenodigd om mee te doen met deze vrolijke workshop vol vakantiepret. We gaan schrijvend genieten van de zomer. Kennis van of ervaring met schijven is niet vereist. Het is een laagdrempelige workshop voor jong en oud. Houd je van schrijven, schrijf je dan in!

Over Conny Plomp

Conny Plomp geeft al ruim tien jaar schrijfworkshops onder de naam 'SchrijfPassie'. Ze volgde de gecertificeerde opleiding "Luisteren naar je pen". Over haar workshops zegt ze: ‘Ik werk graag, met, voor en in dialoog met mensen en het geven van schrijfworkshops en -cursussen voldoen perfect aan dit ideaal. Schrijvend luisteren naar wat er in je leeft, is erg verrassend wanneer jezelf daarvoor toestemming geeft. Ik wil anderen laten delen in het plezier van schrijven. Het is bijzonder te zien dat mensen, die zeggen niet te kunnen schrijven, tot creatieve expressie komen met behulp van schrijfoefeningen die hen worden aangereikt.’

Praktisch

De workshop vindt plaats op zondag 21 juli van 14.00 tot 16.00 uur. Een kaartje kost €7,50 en is te koop via de oranje knop hieronder of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

Koop een ticket

Bekijk het zomerprogramma in de bieb

Laat je inspireren door eerdere vakanties!