Voorleesfeest: Kikker en zijn vriendjes VOL

20 maart 2024 | Woensdag | 15.00 - 16.00 uur | Zaal 1

Kosten: Gratis | voor kinderen van 3 t/m 7 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Dit voorleesfeest zit helemaal vol. Kom je naar het letterfeest in de centrale hal?

Hoera, een voorleesfeest! We lezen deze keer voor uit het boek ‘Kikker’ van Max Velthuijs. Daarna gaan we knutselen of spelen. Kom jij ook?

Kikker en zijn vriendjes

Kikker is een grappige groene kikker die altijd voor avontuur te vinden is. Hij wordt vergezeld door zijn beste vrienden: Eend, Haas, Varkentje en Rat.

Samen beleven ze de leukste avonturen! Van grappige spelletjes tot spannende ontdekkingen, er is altijd iets leuks aan de hand in het bos. Eend is een beetje onhandig maar altijd in voor een grapje, Haas is slim en zorgzaam, Varkentje is lief en verlegen en Rat is altijd op zoek naar avontuur.

In de boekjes van Kikker en zijn vriendjes kun je lezen over al hun avonturen en wat ze allemaal leren over vriendschap, moed en elkaar helpen. Of ze nu samen spelen, problemen oplossen of elkaar troosten, de verhalen zitten vol warmte en vrolijkheid!  

Gratis tickets

Het voorleesfeest vindt plaats op woensdag 20 maart van 15.00 tot 16.00 uur in Zaal 1 en is speciaal voor kinderen van 3 t/m 7 jaar.

Meedoen is gratis, maar het is wel nodig om een gratis ticket te reserveren om ervoor te zorgen dat er voldoende plekjes en knutselmateriaal klaarstaan bij het Voorleesfeest.

Let op: 1 ticket is geldig voor 1 volwassene + maximaal 2 kinderen. Je kan tickets reserveren via de servicebalie van De Cultuurfabriek of de knop hieronder.

Reserveer een gratis ticket