Appeltaartconcerten 2021-2022

Onder het motto 'klassieke muziek voor iedereen' spelen topmusici een mooi programma van diverse componisten. Elk appeltaartconcert vindt plaats op een dinsdagmiddag van 14.30 tot 16:00 uur. Een kaartje kost €3 en is te koop via onze website of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

Appeltaartconcerten

Het motto van de Stichting Appeltaartconcerten is: ‘klassiek voor iedereen!’. Zij komen met appeltaart en muziek naar publiek toe, om mensen te raken en te ontroeren. Ze spelen doorgaans voor mensen die om wat voor reden dan ook niet (meer) naar een concertzaal kunnen gaan. Ook hun familie, buren, vrienden en andere liefhebbers van klassieke muziek zijn van harte welkom bij deze openbare concerten. Jaarlijks organiseren ze meer dan 150 concerten door bijna heel Nederland. Uiteraard wordt er na afloop of in de pauze appeltaart geserveerd. De taart staat symbool voor de warme sfeer van de concerten.

Dinsdag 12 april

Het Benjamin Franklin Trio speelt delen uit een opera van Bellini en uit Jesus Christ Superstar in de bewerking voor altviool, cello en gitaar. Na afloop krijg je appeltaart!

Meld je aan

Dinsdag 17 mei

Geniet van een strijksextet van Tchaikofski: super romantische muziek. Na afloop krijg je appeltaart!

Meld je aan