Boekenweek van Jongeren

16 t/m 25 september 2022

Van 16 t/m 25 september is het weer tijd voor de Boekenweek van Jongeren! Laat je inspireren door verhalen en boeken en kom naar leuke activiteiten.

Rima Orie over In het vervloekte hart

Auteur van 'De Zwendelprins', Rima Orie, vertelt op zaterdagmiddag 24 september meer over haar fantastisch nieuw YA-boek 'In het vervloekte hart'. Deze gratis lezing zal plaatsvinden op het Kees Stipplein tijdens Plaza Cultura.

De Fabriek op Zondag: Random Book Club

Heb jij op je nachtkastje ook altijd een stapel ongelezen boeken liggen (die maar blijft groeien)? Of raak je in de bieb ook steeds weer overweldigd van al die boeken die je nog per se later, eens, ooit wilt lezen?

Geen nood! Zondag 25 september is Marieke van Dam er om je te helpen met haar Random Book Club!

Haal een gratis 3PAK bij de Bieb!

3PAK is een geschenkbundel met korte verhalen van drie topauteurs. Tijdens de Boekenweek van Jongeren is het geschenk verkrijgbaar bij bibliotheken. De auteurs van dit jaar zijn Daan Heerma van Voss, Chinouk Thijssen en Gershwin Bonevacia. Haal hem bij de klantenservice van de Bieb in de Boekenweek van Jongeren. OP = OP!

Shortlist Beste Boek voor Jongeren 2022