Meivakantie in de Bieb

Zin in een leuke meivakantie (24 april t/m 7 mei 2023)? Kom dan naar de Bieb voor allerlei activiteiten voor jong en oud.

Meer activiteiten volgen nog!

De Fabriek op Zondag: Nicki Bullinga over Zoektocht naar Brechje

Schrijfster Nicki Bullinga komt naar de Bieb! Op zondagmiddag 23 april vertelt ze meer over haar boek ‘Zoektocht naar Brechje’ en hoe het is om boeken te schrijven.

Koop een ticket

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun creativiteit loslaten op duizenden LEGO-steentjes en leuke prijzen winnen.

Lees meer

De Fabriek op Zondag: Workshop Stop-motion

Op zondag 30 april kun je samen met Beatrijs en Andor van Toonbeeld Schoolprojecten een eigen stop-motion animatie maken! Klei, tekeningen, collages, speelgoed, fruit of gereedschap…je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er verhaaltjes mee maken!

Meld je aan

Ouder-kind workshop: Opbergkistje versieren

Ga op woensdag 3 mei gezellig samen met jouw kind (vanaf 8 jaar) creatief aan de slag! In deze workshop gaan we een opbergkistje zelf beschilderen en versieren met kralen en nog veel meer leuke elementen.

Informatie en aanmelden

Werelddansen met Nirkoda

Kom dansen op zondagmiddag 7 mei! Werelddansen is er voor iedereen die graag wil dansen. Lekker bewegen en aan je conditie werken op wereldmuziek van modern swingend tot ontroerend mooi. En ondertussen een beetje cultuur snuiven, want de muziek en dans komt uit alle windstreken van Albanië tot Servië en Zweden.

Doe mee!

Vakantieboeken

Blijf op de hoogte!

Wil je als eerste te horen krijgen over allerlei leuke activiteiten in de Bieb?

Meld je aan voor de nieuwsbrief