VVV Stadswinkel


Ontdek de Stadswinkel

VVV Stadswinkel is het officiële VVV-loket van Veenendaal waar je o.a. terecht kunt voor toeristische informatie en de bekende VVV-cadeaubonnen. Daarnaast vind je hier de meest originele cadeautjes, (streek)producten die speciaal voor of in Veenendaal zijn gemaakt en kunst van lokale kunstenaars.

Een winkel van én voor Veenendaal en de regio dus, in de dynamische omgeving van De Cultuurfabriek.

Openingstijden en contact

De Stadswinkel is open op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00u.

Adres
Kees Stipplein 74
3901 TP
Veenendaal

Contact
t (0318) 59 11 38 (telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden)

Je kunt ons ook e-mailen: info@vvvveenendaal.nl

Veense (buiten)ommetjes geactualiseerd!

In de Stadswinkel zijn routebeschrijvingen van Veense (buiten)ommetjes tegen een kostprijs van € 0,50 te koop. Het aanbod is sinds kort aangevuld en geactualiseerd dus dat wordt heerlijk wandelen deze zomer!

Stadswandeling

Jaap Pilon, historicus en voormalig wethouder van Veenendaal, geeft bijzondere stadswandelingen door het centrum van Veenendaal. Hier leer je meer over de geschiedenis van onze mooie stad.

De rondleidingen vinden in principe de eerste en derde zaterdag van de maand plaats van 10.30 - 12.30 uur. We verzamelen om 10.00 uur in de Cultuurfabriek, waar we beginnen met koffie/thee en wat lekkers.

De Stadswandeling kost slechts €10,- p.p. Meld je aan bij de balie van de Stadswinkel of stuur ons een mailtje.

Leen een rolstoel

In de Stadswinkel zijn er gratis rolstoelen te leen, voor iedereen die graag wil genieten van een dagje winkelen in Veenendaal, maar wat minder goed te been is.

Voor het lenen van een rolstoel heb je een geldig legitimatiebewijs nodig. Wil je zeker weten dat er een rolstoel beschikbaar is? Bel of mail dan om een rolstoel te reserveren.

Museum jaarkaart

Wist je dat je bij de Stadswinkel ook een Museum jaarkaart kunt kopen?

Een museumjaarkaart voor volwassenen (19 jaar en ouder) kost €64,90.
Een museumjaarkaart voor jongeren/kinderen (tot met 18 jaar) kost €32,45

Nu in de Stadswinkel

Veens schaapje

Iedereen die wel eens in Veenendaal komt, kent ze: de schaapjes onder de Van Kreelpoort. Een verwijzing naar de textielindustrie die zo belangrijk was voor Veenendaal.

Je vindt exclusieve miniatuurversies van deze schaapjes bij ons in de Stadswinkel. Een perfect Veens cadeautje!

Stadswinkel meets FabLab

Deze zomer kun je in de Stadswinkel ook terecht voor leuke DIY-pakketten én kant-en-klare producten gemaakt in FabLab Veenendaal.

Veens ontwerpster Liza Veenendaal, Confetti Lab, heeft unieke producten ontworpen die daarna in het FabLab zijn geproduceerd. Van plantenhangers, bloemenhouders en zaaistokjes tot broches die je zelf kunt borduren: kom snuffelen in de Stadswinkel en vind originele cadeautjes en unieke (streek)producten!

Geef kleur aan Veenendaal!

Ben jij een echte Veenendaler of voel je gewoon veel voor Veenendaal? Kijk of je alle bijzondere gebouwen en monumenten uit dit kijk,-lees- en kleurboek herkent en geef ze kleur!

Dit leuke boek van Trudy Voos vind je in onze Stadswinkel.