VVV Stadswinkel

Ontdek de Stadswinkel

VVV Stadswinkel is het officiële VVV-loket van Veenendaal waar je o.a. terecht kunt voor toeristische informatie en de bekende VVV-cadeaubonnen. Daarnaast vind je hier de meest originele cadeautjes, (streek)producten die speciaal voor of in Veenendaal zijn gemaakt en kunst van lokale kunstenaars.

Een winkel van én voor Veenendaal en de regio dus, in de dynamische omgeving van De Cultuurfabriek.

Openingstijden en contact

De Stadswinkel is van dinsdag t/m zaterdag open van 10.00 - 17.00 uur.

Adres
Kees Stipplein 74
3901 TP
Veenendaal

Contact
t (0318) 59 11 38 (telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden)

Je kunt ons ook e-mailen: info@vvvveenendaal.nl

Stadswandeling

Jaap Pilon, historicus en voormalig wethouder van Veenendaal, geeft bijzondere stadswandelingen door het centrum van Veenendaal. Hier leer je meer over de geschiedenis van onze mooie stad.

De rondleidingen vinden in principe de eerste en derde zaterdag van de maand plaats van 11.00 - 12.30 uur. Er is plek voor 20 deelnemers en de rondleiding kost €10. Meld je aan bij de balie van de Stadswinkel of stuur ons een mailtje.

Leen een rolstoel

In de Stadswinkel zijn er gratis rolstoelen te leen, voor iedereen die graag wil genieten van een dagje winkelen in Veenendaal, maar wat minder goed te been is.

Voor het lenen van een rolstoel heb je een geldig legitimatiebewijs nodig. Wil je zeker weten dat er een rolstoel beschikbaar is? Bel of mail dan om een rolstoel te reserveren.

Nu in de Stadswinkel

Veens schaapje

Iedereen die wel eens in Veenendaal komt, kent ze: de schaapjes onder de Van Kreelpoort. Een verwijzing naar de textielindustrie die zo belangrijk was voor Veenendaal.

Je vindt exclusieve miniatuurversies van deze schaapjes bij ons in de Stadswinkel. Een perfect Veens cadeautje!

Veenendaal Fietsstad 2020

Allerlei leuke goodies voor op je fiets!

Voor de bibliofielen

Opschrijfboekjes en puzzels met boeken, boeken en nog eens boeken.