Boekpresentatie: De theekoepel - Karin Quint

Zaterdag 7 mei 2022 | zaterdagmiddag 14:00 - circa 15:30 uur | hal

Kosten: Gratis inloop

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Schrijfster Karin Quint presenteert haar nieuwste boek: De theekoepel!

Schrijfster Karin Quint, afkomstig uit Veenendaal, presenteert op zaterdagmiddag 7 mei haar nieuwste boek 'De theekoepel', het tweede deel van de sfeervolle feelgoodserie Landgoed Rosaville. Geniet van een feestelijke middag!

De theekoepel

Landgoed Rosaville, 1903. Rosalie de Wit houdt een feest in de tuin van Rosaville. Na de dood van haar vader is ze vanuit Engeland naar Nederland vertrokken en heeft ze haar intrek genomen in de schitterende villa die haar vader ooit voor haar moeder liet bouwen. Met het tuinfeest viert Rosalie dat ze een jaar in Nederland is. Ze huurt de gedreven en enthousiaste fotograaf Arris Nauta in om het vast te leggen. Meteen voelt Rosalie zich tot de fotograaf aangetrokken, maar ze houdt zich aan het advies van haar vader: val nooit voor een man met minder geld dan jijzelf.

Ondertussen heeft zich in de omgeving van Landgoed Rosaville een nieuwe buurtgenoot gevestigd: de charmante fabrikant Jonathan van Bredevoort. Rosalie valt als een blok voor hem en hij lijkt de ideale huwelijkskandidaat. Maar is hij wel de man die ze denkt dat hij is?

Over Karin Quint

Karin Quint is freelance journalist, fotograaf en reisgidsauteur. Ze schreef onder andere de reisgids Het Engeland van Jane Austen, in het Engels verschenen als Jane Austen's England: A Travel Guide. In juni 2021 verscheen bij Luitingh-Sijthoff haar romandebuut. Het koetshuis is het eerste deel van de Landgoed Rosaville-serie, die zich afspeelt op een landgoed op de Utrechtste Heuvelrug. In mei 2022 verschijnt het tweede deel: De theekoepel.

Praktisch

De boekpresentatie is gratis toegankelijk en begint op zaterdag 7 mei om 14:00 in de hal van De Cultuurfabriek. Karin Quint vertelt tijdens de presentatie meer over de Landgoed Rosaville serie en de totstandkoming van het tweede boek. Na de presentatie kunt u de boeken kopen en laten signeren. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

Deze boekpresentatie wordt georganiseerd in samen werking met Uitgeverij Luitingh- Sijthoff en Boekhandel van Kooten.