Samenleving & LifestyleBlijf op de hoogte


Online cursussen: gratis voor bieb-leden!

Daag jezelf uit met allerlei online cursussen: van fotografie tot persoonlijke ontwikkeling en van digitale vaardigheden tot design. Neem een kijkje en leer!

Online cursussen

Workshops en cursussen

Nieuw! We bieden nu ook cursussen aan op basis van open inschrijvingen. Lijken deze cursussen jou leuk? Meld je dan aan. Wanneer we voldoende aanmeldingen hebben ontvangen zal er een datum worden geprikt.

Open inschrijving: Ontwikkel je eigen kledingstijl

Cafés in de Bieb

Ontmoet, wissel tips uit en deel je kennis. Je bent altijd welkom in onze gratis cafés, of je nou lid bent van de Bieb of niet.

 • Taalcafé Lees meer

  Oefen Nederlands met elkaar en Nederlandse vrijwilligers. Je mag altijd meedoen, zonder afspraak. Het Taalcafé is gratis. Elke dinsdagmiddag van 13.30 - 15.00 uur.

 • Mamacafé

  Het Mamacafé is speciaal voor (groot)ouders en verzorgers van kinderen van 0 tot 4 jaar. Elke woensdag van 10:00 tot 12:00 uur op de jeugdafdeling van de Bieb.

 • Textiel Café

  Kom tuften en/of haken in het gezellige Textiel Café: elke tweede en vierde zaterdag van de maand in de kunstkubus van De Cultuurfabriek. Tijd: van 10.00 - 12.30 uur. Deelname aan het Textiel Café is gratis,...

 • Breicafé

  Het Breicafé is elke eerste en derde zaterdag van de maand van 10.00 - 13.030 uur in de kunstkubus. Kom gezellig breien aan jouw eigen creatie of werk mee aan een gezamenlijk project. Deelname aan het...

Filosofie en spiritualiteit


Ontspan en zoek uit in De Cultuurfabriek

Grand Café Blàài

Kom langs en geniet van een vers bakje koffie, heerlijk gebak, een goede lunch en nog veel meer.

Meer info

Kunstuitleen Veenendaal

Altijd iets moois aan de muur: kom snuffelen tussen de kunstwerken in de Kunstuitleen.

Meer info

Voel je goed thuis