Schrijfworkshop: Ik ben alles

15 maart 2023 | 14.30 - 16.30 uur | Zaal 2

Kosten: €5

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Conny Plomp geeft een schrijfworkshop rondom het thema van de Boekenweek: Ik ben alles.

Koop een kaartje

Op woensdagmiddag 15 maart geef Conny Plomp een schrijfworkshop tijdens de Boekenweek. Het thema is “Ik ben alles”. Het is een thema waar je alle kanten op kunt. Als ik ‘alles’ ben, ben ik dan ook een hond of een boom? Wat is ‘alles’? Wat is ‘ik’? Volgens het CPNB moeten we “Ik ben alles’ zien als een thema dat ‘in een tijdperk van verdeeldheid heel verbindend kan werken”. Met dit thema, aldus de CPNB (organisator van de Boekenweek), “vieren we de talloze identiteiten die mensen kunnen hebben”

In deze workshop gaan we schrijvend ontdekken welke identiteiten jij hebt. Voor deze workshop heb je geen kennis noch ervaring te hebben met schrijven. Ik geef schrijfoefeningen, die je als het ware uitnodigen om te mijmeren op papier. Laat je verrassen door je pen!

Over Conny Plomp

Conny Plomp geeft al ruim tien jaar schrijfworkshops onder de naam 'SchrijfPassie'. Ze volgde de gecertificeerde opleiding "Luisteren naar je pen". Over haar workshops zegt ze: ‘Ik werk graag, met, voor en in dialoog met mensen en het geven van schrijfworkshops en -cursussen voldoen perfect aan dit ideaal. Schrijvend luisteren naar wat er in je leeft, is erg verrassend wanneer jezelf daarvoor toestemming geeft. Ik wil anderen laten delen in het plezier van schrijven. Het is bijzonder te zien dat mensen, die zeggen niet te kunnen schrijven, tot creatieve expressie komen met behulp van schrijfoefeningen die hen worden aangereikt.’

Kaartverkoop

De workshop vindt plaats op woensdag 15 maart van 14.30 tot 16.30 uur. Een kaartje kost €5,00 en is te koop via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.