De Fabriek op Zondag: Keetje & Ko: Smartlappen en muzikale kleinkunst

Zondag 22 oktober 2023 | 14.00 - 16.00 uur | Centrale Hal

Kosten: €5

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Geniet van smartlappen en muzikale kleinkunst in De Cultuurfabriek!

Deze activiteit is onderdeel van De Fabriek op zondag! Bekijk hier alle zondagactiviteiten.

Koop een ticket

Dit voorjaar stonden ze nog in de finale van het Utrechts Kleinkunst Festival, maar dit najaar komen ze naar Bibliotheek Veenendaal: Keetje & Ko.

De, gedeeltelijk Veenendaalse, band bestaant uit Manon Haffmans-Kuiphof (zang), Kees de Groot (piano), Marcus Wiebenga (cajon) en Geurt-Jan Ploeg (bas).

Verwacht een heerlijke middag vol liedjes met titels als ‘De slip van de zeeman’ of ‘Lepeltje Lepeltje’. Grappig, herkenbaar, pijnlijk en met het hart op de tong.

Keetje & Ko is in 2008 opgericht door Manon Haffmans-Kuiphof en Kees de Groot. Aanvankelijk werden er vooral smartlappen en oude Nederlandse kleinkunstliederen gezongen, maar inmiddels bestaat een groot deel van het repertoire uit eigen teksten en nummers. Van cabareteske liedjes tot serieuzer werk.

Kortom, een zondag vol muzikale kleinkunst!

Praktisch

Op zondag 22 oktober tussen 14.00 uur tot 16.00 uur kan je in de centrale hal van De Cultuurfabriek genieten van smartlappen en muzikale kleinkunst van Keetje & Ko. Kaartjes kosten €5 en zijn te koop via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.