De Fabriek op Zondag: Zomerzingen met Ronald Naar

11 juni 2023 | 14.00 - 16.00 uur | Centrale Hal

Kosten: €5 (incl. een kopje koffie/thee)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Geniet van zomerse liedjes uit alle windstreken in De Cultuurfabriek!

Deze activiteit is onderdeel van De Fabriek op zondag! Bekijk hier alle zondagactiviteiten.

Koop een ticket

Samen zingen. Hoe heerlijk is dat?

In veel Afrikaanse landen is samenzang iets dat dagelijks gebeurt. Zowel blijdschap als verdriet worden zingend geuit en gedeeld. Samen zingen verbindt én stemt vrolijk. Bovendien: iedereen kan zingen!

Met de zomer in aantocht, komt Ronald Naar voor een heerlijke middag zomerzingen in de bibliotheek. Verwacht zomerse liedjes uit alle windstreken, eenvoudige meerstemmige melodieën, maar vooral veel plezier en ontspanning. Of je nu voor het eerst komt zingen of al ervaren bent; iedereen is welkom!

Over Ronald Naar

Ronald Naar studeerde af als wijsgerig pedagoog en richtte zich daarna op drama, stem en zang.
Zowel in zijn workshops als in zijn (chanson)optreden, zoekt hij naar een authentieke verbinding van mens en lied. Met enthousiasme en toewijding kan hij een groep laten zingen en daarbinnen ieder individu tot zijn recht laten komen. Daarnaast werkt Ronald frequent met theatervogels van divers pluimage aan natuurlijk (zang)stemgebruik.

Praktisch

Op zondag 11 juni tussen 14.00 uur tot 16.00 uur kan je in de centrale hal van De Cultuurfabriek genieten van zomerzingen met Ronald Naar. Kaartjes kosten €5 (inclusief een kopje koffie/thee) en zijn te koop via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.