Pennenhelden: schrijfclub voor kinderen

27 februari 2024 | 18.30 - 19.30 uur | dinsdagavond | 8 t/m 12 jaar

Kosten: €2,50 | Leerlokaal 2e verdieping

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Zet je fantasie op papier en schrijf je eigen verhalen in een steeds wisselend thema. Kom naar de pennenhelden schrijfclub!

Meld je aan

Wat gaan we doen

Bij Pennenhelden schrijf je elke maand jouw eigen verhalen. Deze maand is het thema: reizen in de tijd!

Moet het perfect? Zeker niet! We gaan geen perfect verhaal maken en je hoeft ook niet foutloos te kunnen spellen. Met Pennenhelden gaat het erom dat jij ontdekt welke mooie verhalen je kunt bedenken, hoe rijk je fantasie is én hoe je dat op een leuke manier op papier krijgt.

Over de docent - Bart Drost

Deze leuke schrijfclub wordt gegeven door tekstschrijver Bart Drost. Hij schrijft allerlei soorten teksten voor bedrijven en verhalen voor zijn persoonlijke projecten. Bart vond het als kind al heerlijk om te verdwalen in zijn fantasie en de verhalen in zijn hoofd op papier te zetten. Met Pennenhelden wil hij kinderen helpen hun fantasie te laten opbloeien en hun liefde voor schrijven te ontwikkelen.

Voor meer info kijk op: www.pennenhelden.nl 

Praktische informatie

De Pennenhelden schrijfclub is op dinsdag 27 februari van 18.30 - 19.30 uur in het Leerlokaal op de 2e verdieping. Meedoen kan als je tussen de 8 t/m 12 jaar bent. Het kost €2,50 per keer. 

De schrijfclub is elke maand, met ook steeds een ander thema. Dus als je het leuk vindt, kun je je volgende maand weer inschrijven! De volgende data zijn 26 maart en 23 april. Je schrijft je per keer in.  

Aanmelden kan via de servicebalie of via de oranje knop hierboven.