Schrijfworkshop: Bij ons in de familie

17 maart 2024 | 14.00 - 16.00 uur | Kunstkubus | €7,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Conny Plomp geeft een schrijfworkshop rondom het thema van de Boekenweek: Bij ons in de familie

Deze activiteit is onderdeel van De Fabriek op zondag! Bekijk hier alle zondagactiviteiten.

Deze activiteit is onderdeel van het programma van de Boekenweek! Bekijk hier alle activiteiten.

Op zondagmiddag 17 maart geef Conny Plomp een schrijfworkshop tijdens de Boekenweek. Het thema is “Bij ons in de familie”.

Van je familie moet je het hebben! Over familie valt heel wat te schrijven, familieromans vol. Elke familie heeft een verhaal. Het zit in de familie.

In deze workshop schrijven we een kleine familiegeschiedenis met als titel "Tussen ons gezegd en gezwegen" aan de hand van creatieve schrijfopdrachten. Uiteraard mag je eigen familie je tot voorbeeld dienen, maar je mag ook helemaal los gaan in je fantasie.

Voel je vrij en geniet van het proces van schrijven. Grammatica en stijl doen er tijdens deze workshop niet toe, het gaat om het plezier in schrijven. En iedereen kan het, ook jij! Laat je uitdagen en verrassen!

Over Conny Plomp

Conny Plomp geeft al ruim tien jaar schrijfworkshops onder de naam 'SchrijfPassie'. Ze volgde de gecertificeerde opleiding "Luisteren naar je pen". Over haar workshops zegt ze: ‘Ik werk graag, met, voor en in dialoog met mensen en het geven van schrijfworkshops en -cursussen voldoen perfect aan dit ideaal. Schrijvend luisteren naar wat er in je leeft, is erg verrassend wanneer jezelf daarvoor toestemming geeft. Ik wil anderen laten delen in het plezier van schrijven. Het is bijzonder te zien dat mensen, die zeggen niet te kunnen schrijven, tot creatieve expressie komen met behulp van schrijfoefeningen die hen worden aangereikt.’

Kaartverkoop

De workshop vindt plaats op zondag 17 maart van 14.00 tot 16.00 uur. Een kaartje kost €7,50 en is te koop via de oranje knop hieronder of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

Tickets