10 jaar Mamacafé

In oktober bestaat het Mamacafé 10 jaar! Het Mamacafé is een samenwerking tussen Humanitas, Speelotheek Veenendaal en Bibliotheek Veenendaal.

Het Mamacafe is gestart in 2012 en is uitgegroeid tot een wekelijkse activiteit met veel vaste bezoekers. Het is een laagdrempelige ontmoetingsplek waar (groot)ouders met hun kinderen komen lezen en spelen, elkaar ontmoeten en contacten leggen. In de samenwerking is een mooie combinatie ontstaan waarbij naast ontmoeting ook aandacht is voor taalontwikkeling en (voor)leesplezier. Lees hier meer over BoekStart.

Om dit jubileum te vieren is er elke maand een feestelijke activiteit:

31 augustus: Muziek op Schoot

Tijdens deze workshop zitten (groot)ouders samen met hun kleintjes (0 t/m 4 jaar) in een kring en doen ze allerlei muzikale activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het zingen van liedjes, het bewegen op muziek en het spelen met belletjes en ritmestokjes. De liedjes gaan over alledaagse bezigheden en er komen ook bekende kinderliedjes bij.

Meer informatie

14 september: Verwenmomentje

Laat je even lekker verwennen! Een masseur komt namelijk handmassages geven in de Bieb.

Meer informatie

12 oktober: Feestochtend!

Het Mamacafé bestaat 10 jaar. Op woensdagochtend 12 oktober gaan we dit jubileum groots vieren. Feest met ons mee!

Meer informatie

9 november: Bewegen met je kind

Doe mee met de workshop 'bewegen met je kind' van Body2mind.

Meer informatie

7 december: Kerstkaart- en foto maken

Laat een kerstfoto maken van jouw (klein)kind, zonder en/of samen met jou in feestelijke sferen. Daarnaast gaan we onze eigen kerstkaarten knutselen!

Meer informatie

Elke woensdagochtend

Het Mamacafé is speciaal voor (groot)ouders en verzorgers van kinderen van 0 tot 4 jaar. Elke woensdag van 10:00 tot 12:00 uur op de jeugdafdeling van de Bieb.

Meer informatie