Vacatures

Als Bibliotheek zijn we een levendige en innovatieve organisatie die veel waarde hecht aan samenwerking, kwaliteit en ondernemerschap. In De Cultuurfabriek stellen we kennis, contact en cultuur centraal.

We zijn vaak op zoek naar enthousiaste mensen die onze Bibliotheek en onze diensten kunnen versterken.

Vacatures

Facilitair medewerker (8 uur p/w)

Ben jij een no-nonsense aanpakker met twee rechterhanden en wil jij bijdragen aan een prettige en veilige sfeer voor bezoekers en medewerkers van Bibliotheek Veenendaal? Dan zoeken wij jou!

Vacature Facilitair medewerker (PDF)

Leesconsulent PO (28-32 uur p/w)

Heb jij ervaring met het onderwijs en ben jij een innovatieve denker en een creatieve doener? Pas jij je makkelijk aan in een nieuwe omgeving en houd jij van afwisselend werk? Lees snel verder!

Vacature Leesconsulent Primair Onderwijs (PDF)


Vrijwilligersvacatures

Taalmaatjes gezocht!

Lijkt het jou interessant om een anderstalige Veenendaler te coachen en begeleiden bij het leren van de Nederlandse taal?! Het kan iemand zijn die pas enkele maanden in Nederland wonen, maar ook iemand die hier al een paar jaar woont. Word taalmaatje!

Bekijk vacature

Vrijwilligers gezocht voor het Mamacafé!

Heb jij een groot hart voor ouders en hun jonge kinderen? Zou je graag iets voor hen betekenen? En heb je 1x in de 14 dagen ruimte/tijd op woensdag van 9.30-12.30u? Dan zoeken wij jou! Bij het Mamacafé is een vacature voor een vrijwilliger. Elke woensdagochtend is er, speciaal voor (groot)ouders en verzorgers van kinderen van 0 tot 4 jaar, een Mamacafé op de jeugdafdeling van de Bibliotheek. Het Mamacafé is een samenwerking tussen Humanitas, Speelotheek Veenendaal en Bibliotheek Veenendaal. Mail Tineke van der Weerd van Humanitas voor meer informatie via t.vanderweerd@humanitas.nl

Stuur een mailtje

Word jij onze nieuwe FabLab vrijwilliger?

Versterk het FabLab en help kinderen én volwassenen tijdens de open inloop. Je ontvangt bezoekers, geeft advies en bedient de machines. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die één à  twee keer per maand de inloop van het FabLab komt versterken.

Meer informatie

Vrijwilliger Taalcafé

Begeleid het gezellige wekelijkse Taalcafé, waar anderstaligen oefenen met het spreken van de Nederlandse taal.

Meer over deze vacature