Vacatures

Als Bibliotheek zijn we een levendige en innovatieve organisatie die veel waarde hecht aan samenwerking, kwaliteit en ondernemerschap. In De Cultuurfabriek stellen we kennis, contact en cultuur centraal.

We zijn vaak op zoek naar enthousiaste mensen die onze Bibliotheek en onze diensten kunnen versterken.

Vacatures

Medewerker horeca 20 uur

Word jij helemaal blàài van werken in de horeca en ben je nog opzoek naar een baan? Dan is dit je geluksmoment! Wij zoeken voor Grand Café Blàài een horeca medewerker voor 20 uur. Klik snel op onderstaande link om verder te lezen!


Vrijwilligersvacatures

Vrijwilliger leerbegeleider Oefenplein Taalhuis

Voor het nieuw in te richten Oefenplein van het Taalhuis zijn we opzoek naar vrijwilligers die aan de slag willen gaan als leerbegeleider. Heb jij twee uurtjes per week over en houd jij ervan om mensen te helpen? Neem contact met ons op via evl@bibliotheekveenendaal.nl en stuur alvast je motivatie en CV mee!

Taalmaatje gezocht!

Het Taalhuis is opzoek naar een nieuw taalmaatje voor minimaal 1,5 uur per week. Interesse? Neem dan contact  op met Petra Boelhouwer: pb@bibliotheekveenendaal.nl

FabLab-vrijwilliger

Versterk het FabLab, help kinderen én volwassenen met activiteiten en de open inloop, geef advies en bedien de machines.

Vrijwilliger digitale vaardigheden

Begeleid mensen bij het versterken van hun computer- en internetvaardigheden en werken met de digitale overheid.

Lees hieronder het interview met een van onze vrijwilligers van de online cursus Klik & Tik.