Vacatures

Als Bibliotheek zijn we een levendige en innovatieve organisatie die veel waarde hecht aan samenwerking, kwaliteit en ondernemerschap. In De Cultuurfabriek stellen we kennis, contact en cultuur centraal.

We zijn vaak op zoek naar enthousiaste mensen die onze Bibliotheek en onze diensten kunnen versterken.

Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.

Horeca medewerker | zondag

De Cultuurfabriek is een belangrijke ontmoetingsplek voor Veenendaal en natuurlijk hoort daar goede koffie bij! Voor Grand Café Blàài in de centrale hal op de begane grond (zelfbedieningsconcept) zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons (kleine) team kan versterken op de zondag.

Bekijk de vacature


Vrijwilligersvacatures

Vrijwilliger gezocht bij de Stadswinkel!

De Stadswinkel in De Cultuurfabriek zoekt op korte termijn een: Vrijwilliger (baliemedewerker) voor minimaal 1 dagdeel per week. Als baliemedewerker help je de mensen die langskomen bij de Stadswinkel met bijvoorbeeld toeristische vragen of die een leuk streekproduct komen kopen. We zijn opzoek naar iemand die kennis heeft van Veenendaal en omgeving en bereid is op zaterdagen, zondagen en maandagmiddag te werken, voor minimaal 1 dagdeel per week. Ben jij of ken jij iemand die hiervoor geknipt is? Neem dan contact met ons op via cdk@bibliotheekveenen of bij de balie van de Stadswinkel.

Bekijk de vacature