Swinging '60s met DJ Conga

31 oktober 2020 | 15.00 - 16.00 uur | centrale hal

Kosten: gratis

Tijdens de Dag van de Geschiedenis gaan we terug in de tijd met DJ Conga, die 's middags muziek uit de jaren '60 zal draaien om te vieren dat Stichts en Gelders Veenendaal 60 jaar geleden één gemeente werd.

Op 31 oktober organiseren we samen met Museum Veenendaal, Historische Vereniging Oud Veenendaal en Gemeentearchief Veenendaal de Dag van de Geschiedenis in De Cultuurfabriek. 60 jaar geleden werd Stichts en Gelders Veenendaal één gemeente, dus staat deze dag volledig in het teken van 60 jaar bijzondere geschiedenis.

Muziek van DJ Conga

Van 15.00 - 16.00 uur draait de Veenendaalse DJ Conga (alias Bart Slikkerveer) op verzoek allerlei plaatjes uit de jaren '60 in de centrale hal van De Cultuurfabriek. DJ Conga heeft een grote liefde voor vinyl platen vanaf de jaren '50 tot aan de jaren '90. Als 'levende jukebox' en wandelende muziekencyclopedie doet hij niets liever dan met mensen in gesprek gaan over allerlei soorten muziek.

Je kan gratis komen genieten van de muziek uit de swinging '60s. We verzoeken bezoekers om anderhalve meter afstand van elkaar en de DJ te bewaren en niet mee te zingen met alle fantastische hits.

Deze activiteit is onder voorbehoud van besprekingen rondom de huidige coronamaatregelen. Het is mogelijk dat het niet doorgaat.