Geannuleerd: Cursus schilderen met olie- en acrylverf

22 september 2021 | 12 lessen | woensdagochtend | 10:15 - 12:15 uur

Kosten: €189,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Helaas is deze cursus geannuleerd.

Leer meer over verschillende schildertechnieken met olie- en acrylverf in deze 12-delige cursus en werk toe naar je eigen schilderij!

In 12 lessen ga je aan de slag met olie- of acrylverf en leer je hoe je met diverse schildertechnieken je creativiteit in verf tot uiting kan laten komen. De opdrachten sluiten aan bij jouw niveau, de cursus is dus zowel voor beginners als voor gevorderden.

Je leert o.a. over de eigenschappen van de soorten verf, het gebruik van materialen (penselen, kwasten, palet- en schildermessen) en over het mengen van kleuren (dekkend of transparant). Door nieuwe vaardigheden en technieken te gebruiken werk je onder begeleiding van de docent toe naar je eigen schilderij.

Over de docent

Joost van Suchtelen van de Haare is een beeldend kunstenares die al jaren schilder- en tekenlessen geeft in heel Nederland. Ze studeerde af aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en ArtEZ in Zwolle.

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 12 lessen op de woensdagochtend, van 10:15 tot 12:15 uur in De Cultuurfabriek. Het cursusgeld bedraagt €189,00.

Meenemen: eigen schildermaterialen (verf, penselen, schildersdoek etcetera). Tijdens de 1e les wordt de verdere aanschaf van materialen besproken.

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.