Workshop: Haak je eigen kerstversiering

11 december 2021 | Zaterdagmiddag 13.30 - 16.00 uur

Kosten: €18,-

Je bent pas echt klaar voor de feestdagen na het maken van je eigen kerstversiering tijdens deze workshop. Zowel leuk voor de beginnende als de gevorderde haker!

Wat ga je doen?

Zeg nou eerlijk, zo’n feestdagenparadijs in de Intratuin is hartstikke leuk, maar er gaat toch niks boven je eigen gehaakte kerstversiering? Maak het tijdens deze workshop en steel deze kerst de show.

Allereerst krijg je voorbeelden te zien van wat je kunt maken. Vervolgens maak je je eigen ontwerp en ga je zelf aan de slag om je eigen kerstslinger te maken. Je kan er ook voor kiezen om de onderdelen van de slinger los te haken, zodat je deze bijvoorbeeld in de kerstboom kunt hangen.

Over de docent

Liza Veenendaal is een creatieve vormgever met een hoofd vol ideeën en die zich nooit verveeld. Creatief op het gebied van interieurstyling, grafische vormgeving en het ontwerpen van kleine producten en zelfmakers.

Praktische informatie

De workshop vindt plaats op zaterdag 11 december van 13.30-16.00 uur in De Cultuurfabriek. Deze creatieve workshop is voor iedereen van 15 jaar of ouder die wil leren haken of al kan haken. Meedoen kost slechts €18,00 excl. Materiaalkosten van €4,00. Neem zelf een haaknaald nr. 4 mee, heb je deze niet? Dan kun je deze tijdens de workshop voor €3,00 kopen.

Meld je aan via de oranje knop hierboven of via de servicebalie in De Cultuurfabriek.

Mocht door de onzekere situatie de workshop toch niet door kunnen gaan en je hebt al betaald, dan krijg je natuurlijk je geld terug. Geen reden voor twijfel dus!